MÜSİAD 7 Bakanlığı Ziyaret Etti

MÜSİAD 7 Bakanlığı Ziyaret Etti

  • 0
  • 0

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ,Genel Merkez Yönetim Kurulu ve MÜSİAD MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, Ankara’ya giderek 7 bakanlığa ziyarette bulundu.

Heyet, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ı makamlarında ziyaret etti.

Ankara’da 7 bakanlığa MÜSİAD heyetiyle birlikte ziyarette bulunan Başkan Taylan, “Artık Rize’nin hem gençlik, hem de spor bakanı var. Önemli bir bakanlığın Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak’a verilmesi şehrimiz için şanstır ve iyi değerlendirilmelidir. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bakanların iştigal alanlarına giren konularda; Rize’nin yatırım teşvikinde 5’inci bölgeden yararlandırılması, Havalimanı Projesi, Batıpark Projesi, İŞKUR üzerinden TYP kapsamında sağlanan istihdamın firmalara verilmesi konuları gibi çeşitli alanları içeren raporumuzu bakanlarımıza iletme fırsatı bulduk” dedi.

Önümüzdeki dönem bakanlık politikalarının değerlendirildiği görüşmelerde MÜSİAD Yönetimi de kabine üyelerine “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ziyaretler sırasında,  MÜSİAD’ın 24. Olağan Genel Kurul ile başlayan yeni döneminde Genel Başkanlık görevini üstlenen Abdurrahman Kaan,  MÜSİAD’ın yeni dönem hedeflerini ve projelerini bakanlarla paylaştı.

Daha önce kamuoyuyla da paylaşılan projelerin detaylarından bahseden Kaan, üzerinde çalıştıkları ekonomik ve sosyal içerikli projelerle ilgili de bakanların fikir ve görüşlerini aldı.

Haber :

Geleneksel yöre mimarisinde sıkça kullanılan ahşap çatı örgüsü?

Yorum Yap