Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Kasap'ın şahsına lafı olmadığını ancak belediyeciliği bilmediğini öne süren Mavi, 'Yanında çalışanlar onu provoke ediyor, talimatları dinlemiyor. Bunu kendisine de söyledim. Belediyeyi Reşat bey mi idare ediyor, yoksa başka birileri mi?. Sözü geçmiyor, gitsin Ankara'da yine öğrencilere ders versin.' eleştirilerinde bulundu.

Engindere Mahallesi Muhtarı Mustafa Mavi, mahallerinde köpek sorunu yaşadıklarını belirterek 'Gıda sektörüne dayalı bir mahalleyiz ve çöp tesisside burada.Bu yüzden başıboş köpek sayısı çok fazla. Köpeklerin buraya yuvalanması mahalle halkını korkutuyor. Bu konuda Beyoğlu Belediyesinin projesini Rize Belediyesine örnek gösterdim. Başkan Reşat Kasap'ın bana 'Köpeklerle yaşamasını öğrenmemiz gerekiyor' dedi' ve başıboş köpekler konusunda önlem alınmasını istedi.

'Reşat Kasap'a Oy Vermem'
Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'a yönelik eleştirilerde bulunan Mavi, ' Yarın seçim olsa Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'a oy vermem. Reşat beyin şahsına lafım yok, çok naif bir insan ama belediyeciliği bilmiyor. Yanında çalışanlar onu provoke ediyor, talimatları dinlemiyor. Ben bunu kendisine de söyledim. Belediyeyi Reşat Bey 'mi idare ediyor, yoksa başka birileri mi?. Sözü geçmiyor, gitsin Ankara'da yine öğrencilere ders versin. Halkın önünde muhtara bir şey dediğin zaman, söz verdiğin zaman yapacaksın. Benim telefonuma bakmıyorsan bende sana bakmam, oy vermem' dedi.

Kaynak: Rize Gündem Gazetesi

Editör: Haber Merkezi