Hemşin Spor Kulübü tarafından organize edilecek olan turnuva süresince, Valilikten izinli ve makbuz karşılığı Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere yardım toplanacak. Karşılaşmalar ise Hemşin Spor Kompleksinde Ağustos ayında başlayacak.

Taksi Şoförünün Cinayet Zanlısı Tutuklandı Taksi Şoförünün Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Konu ile ilgili açıklama yapan Hemşin Spor Kulübü Başkanı Nadir İnce ''İlçemizdeki gençlerin organize olarak düzenlemek istedikleri bu güzel turnuvaya, kulüp olarak elimizden gelen desteği vermek için yönetim olarak karar aldık ve Valiliğimizce gerekli olan yardım toplama makbuz ve izinlerini resmi olarak gerçekleştirdik. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canını feda eden şehitlerimizin, geride kalanlarına bu anlamlı turnuva süresince yardım toplayarak faydalı olabilmek Kulübümüz ve İlçemiz adına huzur verici bir faaliyet olacaktır. Bu sebeple tüm Rizeli futbol severlerin takım kurarak turnuvaya destek olmalarını bekliyoruz'' diye konuştu.

İnce şöyle devam etti. ''Hemşin' deki spor sever arkadaşlarımız ile bir araya gelerek böyle bir turnuva yapmaya karar verdik ve organizasyon komitemizi oluşturduk. Turnuvamızı yaparken son aylardaki üzücü olayları görmezden tabi ki gelemezdik. Bizler için canını feda eden Şehitlerimizin, geride kalanlarının ihtiyaçlarını bir nebze olsun giderebilmek için organizasyonumuzu yardım toplamak gibi güzel bir düşünce ile birleştirerek projemizi hazırladık. Bu amaç doğrultusunda tüm futbol severlerin takımlarını kurup Hemşin'e gelmelerini ve bu desteğe ortak olmalarını bekliyoruz'' dedi.

HEMŞİN SPOR KULÜBÜ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI KATILIM KOŞULLARI VE DETAYLAR

1- Turnuvadan elde edilen gelirlerin tamamı makbuz karşılığında Mehmetçik Vakfına bağışlanacaktır.

2- Turnuvaya katılım ücretlidir. Takımların yapmak istediği bağış miktarını kendi aralarında uygun bir mebla olarak belirlemeleri arzumuzdur.

3- Takımlar haricinde bağış yapmak isteyenlerin bağışlarıda, yine makbuz karşılığında kabul edilecektir

4- Turnuva ağustos ayı içerisinde oynanacak ve seranomi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında gerçekleşecektir.

5- Takımların ilçemize gelip gitme mesafesi düşünülerek, turnuva yenilen elenir sisteminde gerçekleşecektir.

6- Birinci amacın Mehmetcik Vakfına bağış toplamak olması sebebi ile, turnuva birincisine kupa, madalya ve forma takımı, diğer dereceye giren takımlara ise madalya ve kupa vericektir.

7- Takımlar 8 kişi asıl ve maksimum 4 kişi yedek olacak şekilde ayarlanmalıdır.

8- Son başvuru tarihi 03 Ağustos 2016 dır. Bu tarihe kadar Şefik İNCE (0546 422 15 78) ve Ali POLAT (0532 783 54 96) ile irtibata geçerek katılım ücretlerinizi yatırmalı ve takım bilgilerinizi kimlik fotokopileri ile birlikte tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.

9- Turnuva 55 metreye 30 metre ölçülerindeki Hemşin Futbol sahamızda oynanacaktır. Soyunma odası ve duş imkanı mevcuttur.

10- Her takım irtibat kurmamız için bir temsilci belirlemeli ve tarafımıza bildirmelidir.

11- Son başvuru gününden sonra bütün temsilciler ile bir araya gelinerek kura çekimi yapılacak ve takımların durumu göz önüne alınarak, temsilciler ile istişare halinde en uygun maç tarihleri belirlenecektir. ( Buluşma tarihi sonradan belirlenip temsilcilere bildirilecektir)

12- Maçlar resmi hakemler tarafından yönetilecektir.

13- Turnuvamızın amacının dostluk ve kardeşlik eşliğinde güzel futbol maçlarının oynanması ve 30 ağustos gibi anlamlı bir günde, sporunda aracı olduğu proje ile Mehmetçik Vakfına yardım toplamak olduğunu hatırlatır, tüm takımlara şimdiden başarılar dileriz.


Editör: Haber Merkezi