Ak Parti Rize İl Başkan Vekili olan İshak Alim, Sadettin Türüt'ün yerine tek liste ile gittiği seçimlerde Merkez İlçe Başkanı seçildi.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, yeni dönemin kodları olduğuna dikkat çekti, bu kodları açıklayan ve izah eden kişinin liderleri Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Avcı, 'Yeni dönemin kodlarından en önemli parçalarından bir tanesinin de fedakarlık olduğunu bilmemiz gerekiyor. Sadece makamlar uğruna siyaset yapmak değil, gerçekten millete hizmet etmek uğruna gerekirse makamlarında feda edilebileceğini gösterecek dava hukukuna sahip teşkilat mensuplarına ihtiyacımız var ve Allah'a hamdolsun bugüne kadar bizim mahalle köy başkanlarımız belde teşkilatlarımız bunu bugüne kadar defalarca gösterdi onların başkanları gösterdi onun için ben bu teşkilatla çalışmaktan hakikaten gurur duyuyorum' dedi.

Fuhuş Operasyonunda 3 Kişi Gözaltına Alındı Fuhuş Operasyonunda 3 Kişi Gözaltına Alındı



Kongreye AK Parti Genel Merkez Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Belediye Başkanı Reşat Kasap, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı. İl Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezin iradesi ve onayıyla Merkez İlçe kongre adayının İl Başkan vekili İshak Alim olduğunu belirtti. Türkmen 'Makamlarda görev değişiklikleri zordur ama bu bir dava meselesi olduğu için Sadettin Bey kardeşim ve İshak bey kardeşimi bu süreci en iyi şekilde yönettikleri için tebrik ediyorum. Partimizin dava şuuruna uygun hareket ederek ciddi fedakarlık gösterdiler. Önümüzde çok çalışmamız gereken süreçlerimiz var. Kongreler bizim partimizde her zaman şenlik havasında geçmiştir inşallah yarında aynı şekilde gerçekleşecektir. Mevcut Başkanımız Sadettin Türüt bey ve yönetimine şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyor bundan sonraki çalışmaların da da başarılar diliyorum. Göreve yeni gelecek kardeşim İshak Alim Beye ve yönetimine de şimdiden başarılar diliyorum. Siz değerli dava kardeşlerime de yapmış oldunuz tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum 'dedi.

AVCI: YENİ DÖNEMİN EN ÖNEMLİ KODU 'FEDAKARLIK'
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'da 'Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt kardeşimiz yeni dönemde il yönetimimizde görev alacaktır. Bu geçiş sürecinin yönetilmesinde bize son derece yardımcı olarak gerçek bir dava adamı olduğunu ortaya koymuştur. Bunun için kendisine minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Diğer taraftan yine Genel Merkezle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde daha önce Merkez İlçe Başkanlığı yapmış olan şuanda İl Başkan vekilliği görevini yerine getirmiş olan İshak Alim kardeşimiz yine ciddi bir fedakarlık göstererek, Merkez İlçe Başkan adayı odlu. Ona da yapmış olduğu bu fedakarlık için bir kere daha teşekkür ediyoruz. Özellikle şunu çok açık yüreklikle ifade etmek istiyorum. Yeni dönemin kodları var bu kodları açıklayan izah eden kişi liderimiz Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğandır. Yeni dönemin kodlarından en önemli parçalarından bir tanesinin de fedakarlık olduğunu bilmemiz gerekiyor. Sadece makamlar uğruna siyaset yapmak değil, gerçekten millete hizmet etmek uğruna gerekirse makamlarında feda edilebileceğini gösterecek dava hukukuna sahip teşkilat mensuplarına ihtiyacımız var ve Allah'a hamdolsun bugüne kadar bizim mahalle köy başkanlarımız belde teşkilatlarımız bunu bugüne kadar defalarca gösterdi onların başkanları gösterdi onun için ben bu teşkilatla çalışmaktan hakikaten gurur duyuyorum' dedi.

MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
İSHAK ALİM: BAŞKAN
FATİH MEHMET KÖSE
EMEL KAHRAMAN
OSMAN DELAL
HASAN FEHMİ ÖZEN
TEVFİK ÇAKIR
HÜSEYİN ÖZGÜR
SİNAN USTAOĞLU
ŞEYDA SALİ
SELÇUK MAVİ
MUHAMMET KETENCİ
HATİCE ER
ALİ OSMAN AKSU
SEDAT DURMUŞ
OSMAN BİRİNCİ
HAKAN AVCI
ELİF KÜÇÜKMUSTAFA
KADİR ALİ ÇELİK
AHMET BAŞ
İSHAK YENİYAZICI
RECEP DELİHASAN
ZEYNEP KARA
HANDAN HACIOSMANOĞLU
EKREM YILMAZ
ALİ PURSALI

YEDEK YÖNETİM LİSTESİ
İHSAN BACOĞLU
MUHARREM ÇELİK
ABDULLAH KARALİ
HÜSEYİN TOPRAK
SELİM BAYRAMOĞLU
ERHAN TORLAK
HIZIR KELEŞ
MUSTAFA ŞAFAK
ALİ ÜLGEN
HIZIR SANDALCILAR
ADEM KUVEL
KERİM TEMİZKAN
NİHAL TÜFEKÇİ

Editör: Haber Merkezi