Başkent'te Gol Sesi Çıkmadı! Başkent'te Gol Sesi Çıkmadı!

Takımın mücadeleci yönünün her geçen gün daha da geliştiğine dikkat çeken Mete, 'Trabzonspor maçında oyuncularımız çok iyi mücadele etti. İki kez penaltı golüyle yenik durma düştüğümüz maçta beraberliği yakalamayı bildik. Hatta galibiyeti kaçıran taraf olduk. Takımımız her hafta önemli bir gelişim gösteriyor. Artan mücadele gücümüz bize umut veriyor.' dedi.
Önlerinde zorlu Adanaspor maçı olduğunu ifade eden Mete, 'Ligde yakaladığımız çıkışı sürdürerek üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz. Önümüzde karşılaşacağımız Adanaspor maçından mutlak 3 puan hedefliyoruz. Bu maçın ardından milli maçlar nedeniyle lige ara verilecek. Bu arayı da en iyi şekilde değerlendirerek ligde iyi bir konuma gelmeyi hedefliyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımızı gösterdikleri başarılı performanstan dolayı kutluyoruz.' İfadelerini kullandı.

KWEUKE'YE BÜYÜK ÖVGÜ
8 ay süren sakatlığın ardından takıma geri dönen ve performansı ile takımı sırtlayan Leonard Kweuke, Trabzonspor karşısında attığı 2 golün ardından sosyal medyada büyük övgü aldı. Yeşil mavili taraftarlar tecrübeli golcüyü yere göğe sığdıramazken teknik direktör Hikmet Karaman'da Kweuke'nin henüz yüzde 40'lı seviyelerinde olan performansının ilerleyen haftalar da yüzde 80-90 seviyesine çıkmasıyla Avrupa'nın da dikkatini yeniden çekeceğine vurgu yaptı.

Editör: Haber Merkezi