Bu kampanyada Mhp Çamlıhemşin İlçe Başkanı Eyüphan Zararsız ve Yönetimi ile birlikte önce çamlıhemşin ilçesindeki sahipsiz yavru köpekleri kedileri yemleyerek,ayder yaylasına araçları ile çıkarak ayder yaylasındaki yavru kedi köpek sokak hayvanlarını yemlediler.

Sokak hayvanları ile ilgili bir açıklama yapan Mhp Çamlıhemşin İlçe Başkanı Şunları Söyledi.

Çamlıhemşin ilçesinde 15 yaşından beri gönüllü olarak sokak hayvanlarına bakmaktayım ve sokak hayvanlarının iç parazit diş parazit ve kısırlaştırma aşılarınıda yaptırmaktayım,hiçbir hayvan sever derneği ve hiçbir kurum bize destek vermedi bugüne kadar hep kendi bütçemizle ve kendi gücümüzle bu çalışmaları yapmaktayız.

Ayrıca bazı kişilerin şikayetleri ile aşılarını ve bakımlarını yaptığımız bir çok hayvanımız zabitalar tarafından uyutuldu hiçbir kurumdan ellerinde resmi yazısı olmadığı halde resmi kurumlardaki bazı kişiler zabita eşliğinde kafalarına göre hayvan uyuttukları ve uyuttukları hayvanları ne yaptıkları konusundada hiçbir bilgi vermemeleri üzerine gereken müdahaleyi yaparak hayvanları yaşayıp yaşamadığı konusunda gerekli bilgileri istedik tabiki sağ olduklarını beyan ettiler fakat bıraktıkları yerde sabit durmadıklarından hala o hayvanlarada ulaşamadık.

Onlar Allahın Sessiz Kulladır Bu Dünyada Belki Konuşmayacaklar Fakat O dünyada Konuşacaklar diyerek hayvanlarda Allahın var ettiği canlılar arasındadır bu dünyada hiçbir canlının hiçbir canlıya üstünlüğü yoktur Allahın verdiği canı Allah alır,insanlara zararı olanlarada gerekli müdahale gerektiği gibi yapılması gerekmektedir.

Taşkın Güngör: Pazarspor’u Ayağa Kaldırmayı Başardık Taşkın Güngör: Pazarspor’u Ayağa Kaldırmayı Başardık

Bir dahaki faaliyetimizde dişi sokak hayvanlarımıza mama desteği esnasında iç parazit dış parazit aşıları yanı sıra dişi sokak hayvanlarımıza kısırlaştıma aşısı yapacağız.

Son olarak faaliyetimizde bize maddi manevi destek veren Mhp İlçe Teşkilatımdan Kemal Korkut,Recep Gölge,Güven Çolak ve Tüm Yönetim Kurul Uyelerime sonsuz teşekkür ederim

Mama desteğinde bulunan değerli hocam Ayşe Gavremoğlu,Semra Sağır Cezairli hanfendiye ve İstsnbuldaki iş adamımız Musa Gülas abimizdende Allah razı olsun.

Çalışmlarımızda bize destek olan tüm basın sözcüsü arkadaşlarımada teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım.

Editör: Haber Merkezi