Rize'de Hüseyin Yardımcı İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri hazırladıkları deneyleri bilim şenliğinde velilerine ve davetlilere gösterdi.
Minik öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterimiyle açılışı yapılan Bilim Şenliğine, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kalender, İstanbul RİMER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Cahit Alan, Okul Müdürü Yüksel Canbaz, Sınıf Öğretmeni Emine Kalender, Milli Eğitim Şube Müdürleri, STK Temsilcileri, okul yönetici ve öğretmenleri ile öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrenciler hazırladıkları deneyleri İl Milli Eğitim Müdürü Kalender ve şenliğe katılan velileri ile öğretmenlere uygulamalı olarak anlattı.

Öğrenciler şenlik sonunda katılımcılara teşekkür ederken, öğrenci velileri de öğrencileri ayakta alkışladı. Sınıf Öğretmeni Emine Kalender, şenliğin düzenlenmesinde sponsor olan Rizeli iş adamı İstanbul RİMER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Cahit Alan'a teşekkür ederek, öğrencilerin yazmış oldukları şiir kitabını kendisine takdim etti.

Altin Zeqiri: Avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum Altin Zeqiri: Avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum


RİMER Başkan Yardımcısı Hüseyin Cahit Alan burada yaptığı konuşmada öğrencilerin kendisini aradığını ve şenliği organize eden sınıf öğretmenlerine bir hediye vermek istediklerini ifade ederek, sınıf öğretmeni ile öğrencilerin tümünün isimlerinin yazılı olduğu plaketi Kalender'e sundu. Veliler de Alan'a teşekkür ederek kendisine çiçek ve dolma kalem hediye etti. Program sunulan ikramlarla devam etti.

Editör: Haber Merkezi