Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un formasını terleten Kosovalı golcü Vedat Muriç, uzun süren gol hasretini İstanbul deplasmanında dindirdi. Çaykur Rizespor, Spor Toto 1'inci Lig'in 29'uncu haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 3-2 yenerken
Muriç yeşil-mavililer adına 2 gole imza attı. En son ligin 20'nci haftasında oynan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında rakip fileleri havalandıran Kosovalı golcü böylece 8 hafta sonra golle tanıştı.

Devre arasında kaptan Leonard Kweuke'nin uzun süreli sakatlığı nedeniyle forvet hattına takviye için Çaykur Rizespor'un kadrosuna kattığı Muriç, yeşil-mavili forma altında çıktığı 11 maçta 6 gol kaydetti.

ÜZÜLMEZ, GALİBİYETTEN MEMNUN
Spor Toto 1'inci Lig'in 29'uncu haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 3-2 yenen Çaykur Rizespor bitime 5 hafta kala liderliğini sürdürdü. Bir sezon aradan sonra tekrar Süper Lig'e dönmenin hesaplarını yapan yeşil-mavililerde Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, kazanılan İstanbulspor maçından dolayı oyuncularını tebrik etti ve alınan galibiyet dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kalan 5 haftada da aynı ciddiyetle oynayıp hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirten Üzülmez, 'Zor bir mücadeleyi geride bıraktık. Zor olacağını biliyorduk. Oyununun ilk dakikasından 3. gole kadar doğru iş- ler yaptık. Rakibe alan bırakmadık. Savunmada pozisyon vermedik.

3-0'dan sonra oyuncularım, maç bitti anlayışında oynayınca basit hatalar yaptık ve 2 gol yedik. Hatalarımız çok fazla ama son haftalar da hatalar oluyor. Kazandığımız için mutluyuz' açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi