18 AĞUSTOS CUMA AKŞAMI ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT
Ovit Yayla şenlikleri öncesi 18 Ağustos akşamı Ovit Yaylasında Hacı Hakkı Ekşi ile oğulları İbrahim, İmdat, Süleyman, Yüksel ve İsmail Hakkı Ekşi'nin yöneticileri olduğu Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından yaptırılan Hacı Hakkı Ekşi Camii'nde şehitler için mevlit okutulacak. Ekşioğlu Vakfı yönetimi mevlit programına tüm vatandaşları davet etti.

20 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILACAK
Rize'nin Ovit Yaylasında Ekşioğlu Vakfı tarafından her yıl yapılan ve ulusal ve uluslararası alanda ses getiren Ovit Şenliği'nin bu seneki programı belli oldu. Şenlikler 19-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Ovit Yaylası ve Rize turizmini tanıtmak güçlendirmek ve markalaştırmak için her yıl yapılan Ekşioğlu Vakfı Uluslararası Ovit Yayla Şenlikleri 19-20 Ağustos'ta yapılacak. İki gün boyunca devam edecek şenlikler çeşitli etkinliklere sahne olurken birçok sanatçı davetlileri eğlendirecek. Şenliklerde 20 bin adet Türk bayrağı da katılımcılara dağıtılacak.



10 SANATÇI SAHNE ALACAK
Şenliklere sanatçılar; Erol Şahin, Grup Koliva, Onay Şahin, Bizim Gönül, Volkan Aslan, Aslıhan Çiçek, İbrahim Ekşi, Selcuk Balcı, Gülay ve Orkestra Hamza Albayrak Ekibi türkü ve şarkıları ile şenlikte olacak.

ÇAYKUR Başvurularında İkametgah Şartı Aranacak ÇAYKUR Başvurularında İkametgah Şartı Aranacak

BAŞKANDAN KARADENİZ HALKINA DAVET
Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi ve Başkan Vekili Süleyman Ekşi, Karadeniz Bölgesinin en büyük yayla şenliklerinden olan ve her yıl geleneksel olarak yapılan Ovit Yayla Şenliklerine tüm vatandaşları davet etti. Şenliklerin Cuma akşamı şehitler içim mevlit okutulması ile başlayacağını ifade eden Vakıf Yöneticileri Cumartesi ve Pazar günü Karadenizli sanatçıların katılımı ile müzik ziyafeti sunulacağını söyledi. Şenliklerle insanların kaynaşmasının yanında bölgenin tanıtımını da amaçladıklarını vurgulayan Ekşioğlu Vakfı yönetimi 20 bin Türk bayrağının da dağıtılacağı yaylada buluşma çağrısı yaptı.


Editör: Haber Merkezi