Rizeli Futbolcu ‘Dalya’ Dedi Rizeli Futbolcu ‘Dalya’ Dedi
Spor Toto Süper Lig`in 14. haftasında 11 Aralık Pazar günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, ilk çalışmasını yaptı.

Hasan Doğan Spor Tesisleri`nde Hırvat teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve pas çalışmalarının ardından çift kale maç oynadılar.

İdmanda, sakatlığı bulunan Rumen oyuncu Marius Silviu Alexe, 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems`in hayatını kaybetmesi nedeniyle ülkesine giden Abdou Razack Traore ve ona destek için Fildişi Sahili`nde bulunan takım kaptanı Dany Nounkeu yer almadı.

Mikael Chems`in cenaze töreni için Fildişi Sahili`nde bulunan kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Traore`ye destek olmaya çalıştıklarını, takım kaptanı Dany ile onu acı gününde yalnız bırakmadıklarını söyledi. Traore`nin oğlunu defnettiklerini belirten Tankut, Osmanlıspor karşısında kaybedilen puanları taraftarlarının da desteğiyle Aytemiz Alanyaspor maçında telafi etmek için çalışacaklarını vurguladı.

Editör: Haber Merkezi