Pazar'da, Rusça Dil Kursu Tamamlandı Pazar'da, Rusça Dil Kursu Tamamlandı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, görevi devralması ardından önce ilçeleri ziyaret ederken sonrasında eski futbolcu yöneticilerle bir araya geldi.

Yapılan toplantının nedeninin Çaykur Rizespor'u konuşmaya başlamak olarak değerlendiren Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, 'Kulübümüzü bir güncellemek taraftarlarla eski futbolcularla bir araya gelmeye başladık. Dün bugün Rize'deki ilçe belediyelerini ziyaret ettik. Beklediğimizden fazla teveccüh gördük. Biz başarılı olacağız, süper lige çıkacağız değil; içimizdeki samimiyeti ortaya koymak için buradayız. Bugün burada da bu samimiyeti gösteriyoruz. Aramızda 75'den 80 senesine kadar imza attırdığım futbolcular var. Beraber çalıştırdığımız yöneticiler var. Bundan sonra çalışacağım Hasan Kartal gibi yöneticiler var. Burada ki amacımız Rize'nin dinamitlerini devreye sokmak onlarla bütünleşmek. Yönetimimiz için Rize'ye lazım olanını bulacağız' diye konuştu.

BU İŞ RİZELİLERSİZ OLMAZ
Rizespor bu sezon çıkar mı sorusunu kendine soran Yardımcı; 'Bu soruyu kime sorarsan sor çıkar cevabı alıyorsunuz. Rizespor inşallah bu sezon bir üst lige çıkacak. Bundan kim mutlu olacak tabii ki Rizeliler. 75 senesinde ben bu işe başladım. Yaşım eski ama kafam yeni. Her geçen gün motivasyonum artıyor. Bunun nedeni iste siz değerli dostların teveccühüdür. Bu iş Rizelilersiz olmaz. Biz bu dayanışma toplantılardan 10-20 daha yapacağız. Herkesi kucaklayacağız. Rize'de aktif görev yapan gazeteci arkadaşlarımızda bize destek olacak. Bu sezon harcanan para Süper Lig parası olacak. Ama gelirlerimiz TFF 1. Lig parası. Bu sezonu finanse edeceğiz ama gelecek sezon zor. O yüzden çıkmak zorundayız. Rizespor bu zamana kadar iyi yönetildi. Biz geçmiş yönetimin devamıyız. Şu an bırakan yönetim Rizespor'u borçtan harçtan kurtardılar. İtibarını kazandırdılar. Fair-Playde güzel işler ortaya koydular. Tek eksikleri ise sportif başarı idi. Bu başarıda sahada koşmakla olmuyor. Bu havayı hep beraber yakalamalıyız. Çıktıktan sonrada kararlı uzun süreli çalışmalara ihtiyaç var. Futbolda dün yok. Gönlümde bir Altınordu model var. Alt yapıda devrim yapacağız. Bu konuştuklarım lafta kalmayacak. Giderken kalıcı izler bırakarak gitmek istiyorum' ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI KALBEN RİZESPORLU
Rize'nin önemli bir değeri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu hatırlatan Yardımcı; 'Çaykur Rizespor'a Cumhurbaşkanımızın çok samimi bir desteği var. Destek lafta değil kalben. Takımın neye, hangi mevkie ihtiyacı var, neler yapılması gerekiyor, kaynak nasıl yaratmalıyız, kararlı ve devamlılık nasıl sağlanır gibi samimi düşünceleri ve destekleri var. Hep beraber cami olarak üzerimize düşeni yaparsak geleceğin Çaykur Rizespor'unu inşa edebiliriz. Kalıcı başarılarımız olur. Alt yapıdan oyuncular çıkartarak hem şehre hem de kulübe destek olacağız. Bu yaşta bu kulübün başına getirildi. Bir ismim var bir tanınırlığım var bu isme hasar ve leke getirmek istemiyorum. Başarısız olursam da müsaade isterim. Şu an motive olmuş çalışıyorum. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

RİZESPOR'U RİZE'YE TAŞIYACAĞIZ
Çaykur Rizespor'un artık Rize'den yönetileceğini ifade eden Yardımcı; 'Yeni yönetimimiz ağırlıklı Rize'den olacak. Öyle bir yönetim kadrosu düşünüyoruz. Rizespor'u Rize'ye taşıyacağız. Patron Rize'de olacak. Tabi ki diğer illerde yaşayıp bize katkı sağlayacak Rizelileri de değerlendireceğiz. Hiç aklınıza gelmeye isimleri bile yönetime alacağız. Kimin parasını kimin duasını alacağız. Tesisimiz, stadyumumuz, iyi bir futbolcu kadromuz var. Eksiklerimiz olabilir onları da takviye edeceğiz. Türk veya yabancı oyuncu konusunda oyuncu bakıyoruz. Rizespor'u şeffaf yöneteceğiz. Biz bu yola çıktık başarılı olacağız. Tüm taraftarımızdan destek bekliyoruz' diyerek 12. adama mesaj gönderdi.

Editör: Haber Merkezi