Rize'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam! Rize'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam!

Dernek Başkanı Bülent AKBULUT yaptığı açıklamada: 'Misyonumuz; öncelikle Rize ilinin eğitim ve sosyal alanlarda ilerlemesine katkı sağlamaktır. Rize'de başlattığımız çalışmalar ile ülkemizin gelişimine destek olacağız. Bu kapsamda ifadesini kullandı.
Akbulut ülkemizin temel sorunlarından bir tanesinin eğitim olduğunu ifade ederek ; dernek olarak başta ilimiz olmak üzere bizlerden yardım talep eden bütün şahıs ve devlet kurumlarına imkanlarımız ölçüsünde destek olmak amacıyla gönüllü yardımsever insanların birlikteliğine aracılık edecek bir dernek olduklarını ifade etti.

Zor dönemlerden geçmekte olan ülkemizin ancak eğitim yoluyla kalkınabileceğini ifade eden Akbulut : 'Bizlerde elimizden geldiğince bu çalışmalarda ön saflarda yer alma kararı almış bulunuyoruz. Faaliyetlerimiz kapsamında Şehit çocuklarına bireysek destek, Sosyal yardımların desteklenmesi, Başarılı öğrencilere burs imkanı, Eğitim kurumlarının desteklenmesi, İktisadi çalışmalar, Engelli öğrencilere destek gibi bir çok alanda Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği (RİSEDER) olarak aktif çalışmalar yapacağız' dedi.


Dernek olarak sadece eğitim alanıyla sınırlı kalınmayacağını derneğimizin geçmişinde işkur destekli bir çok iktisadi çalışmanın yer aldığını ve bu çalışmalara ek olarak Şehit çocuklarına bireysek destek, Sosyal yardımların desteklenmesi, Başarılı öğrencilere burs imkanı, Eğitim kurumlarının desteklenmesi, İktisadi çalışmalar, Engelli öğrencilere destek gibi belirtilen alanlarda da çalışma yapılacağı ifade edilmiştir.

Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği (RİSEDER) Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Bülent AKBULUT- Dernek Başkanı, Mehmet TOPTAN- Başkan Yardımcısı, İrfan TOPAL, Türkan BALCI, Serpil CİVELEK, Elif KARALOĞLU, Fatih OKUR, Reyhan Bekar MATARACI, İshak GÜNGÖR, Yalçın SÖNMEZ, Hakan GÜNAY, Muhammet İPEK, Zeynep YIĞCI, Emel TOPALOĞLU, Nurlu ÇELİK

Editör: Haber Merkezi