Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüs gezisinden sonra Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Macaristan Eszterhazy Karoly Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kalman Liptai, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Cehri Hut, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Daire Başkanı Halil Velioğlu, Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Yakup Gül, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basın-Yayın Enformasyon ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Taner Erol ve Adalet Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hasan Örücü katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, konuk heyeti Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek işbirliğinin kalıcı olmasını ve orta proje, konferans, sempozyumlarda işbirliği, ortak fakültelerimizle Avrupa Birliği projelerinde beraber çalışmayı arzu ettiklerini belirtti.

Macaristan Eszterhazy Karoly Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kalman Liptai ise kendilerine Rize'yi tanıtan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile ortak işbirliği yapılmasında büyük katkısı olan başta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman olmak üzere misafirperverliğinden dolayı üniversite yönetimine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Macaristan Eszterhazy
Karoly Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kalman Liptai ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, iki üniversite arasında yükseköğretim ve araştırma alanındaki ortaklığı geliştirmek, daha fazla akademik işbirliği gerçekleştirmek amacıyla üç yıllık protokol imzaladı.

Editör: Haber Merkezi