Rize Belediye bloklarında bulunan ASKF binası yeni yönetim ile birlikte kendini yeniledi. ASKF yeni yerinin açılışını yapan AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek 'Amacımız amatör sporu yaymaktır. Gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak tek kurum spordur ve bunun için iktidar olarak Amatör Spor Kulüplerimize ve ASKF ye destek vermeye devam edeceğiz. Rize'de yeni spor sahası yapımı için çalışmalarımız devam etmekte, sizlerin de bu konuda desteğine ihtiyacımız var' dedi.

İLİMİZDE 22 BİN LİSANSLI SPORCU VAR
Açılış sonrası konuşan ASKF Rize Şube Başkanı Ali Çelik, amatör spor dallarında büyümeye devam edeceklerini belirterek 'Güreş dalında olimpiyatlarda en çok madalya alan illerin başında yer almaktayız. Kano, Rafting ve Yelken sporlarında da hedef büyüteceğiz. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de futbol bizim için önemli. Tüm kulüplerimiz ile el ele vererek kendimizi daha çok geliştirmeliyiz. İlimizde 22 bin lisanslı sporcu bulunmakta bunun 3 binini futbol oluşturuyor' diye konuştu..

Açılış kurdelesini kesen AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı'ya ASKF Rize şube başkanı Ali Çelik 53 numaralı Rizespor forması ile yeni doğan bebeği için Rizespor renklerinin yer aldığı bebek elbisesi hediye etti.

19 Öğrenci Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı 19 Öğrenci Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Editör: Haber Merkezi