Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İHH Rize İl Başkanı Recep Kaplan çocuklar ve İHH il yönetimi katıldı.

Dernek Başkanı Recep Kaplan, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının 15. gününün Dünya Yetimler Günü olduğunu, bu nedenle her yıl bu tarihte yetim iftarı düzenlediklerini söyledi.
Yetim iftarının ilkini düzenlediklerini belirten Kaplan, şöyle konuştu: ' Her Ramazan ayinin 15'i Dünya Yetim Günü olarak kutlanıyor. İHH olarak dünyada ve Türkiye'de organize ettiğimiz Yetim Sponsorluğu ile şu anda 85 bin yetime ulaştık. İHH'nın aracılığı ile 85 bin yetim ailesi ya da yakınlarının yanında hayata tutunuyor. Rize İHH olarak bizler de Rize'de bulunan yetimlerimize destek oluyoruz. Ayda sadece 100 lira bağışlayarak sizin de bir yetim yavrunuz olabilir. Onun hayattaki zorlu yolculuğunda elinden tutabilirsiniz. Organizasyon kapsamında yetim çocuklarımızın bir kısmına bayramlık alışverişlerini yaptık. Akşama kutsal emanetlerimiz yetimlerimiz, aileleri ve vali beyin katılımıyla iftar organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza gönüllülerimize teşekkür ederiz. Yardımlarını her daim esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Teşriflerinden dolayı sayın valimize de teşekkür ederiz' diye konuştu.

Rize’de Bu Köyün Elektrik Çilesi Bitmiyor Rize’de Bu Köyün Elektrik Çilesi Bitmiyor


Editör: Haber Merkezi