ÇAYKUR Başvurularında İkametgah Şartı Aranacak ÇAYKUR Başvurularında İkametgah Şartı Aranacak

Öğrencilerin var olan yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmayı vazife edinen Rize Türk Telekom Spor lisesi arzu edilen ahlaklı, yetenekli ve bilgili gençlik yetiştirmede de öncü ve lider olduğunu çok kısa bir sürede ispatladı.

AKADEMİK BAŞARISIDA YÜKSEK BİR OKUL
Bu bağlamda 2015-2016 Eğitim-öğretim Yılında Üniversite yerleşme oranlarında önemli bir başarı elde etti ve %74 Üniversitelere yerleşme oranını yakaladı. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon alanlarına öğrencilerini yerleştirdi.



Rize Türk Telekom Spor Lisesi, 2016/2017 Eğitim – Öğretim yılında devam etmekte olan okul sporları faaliyetlerinde, kızlar ve erkekler voleybol, kızlar futsal, erkekler futbol ve kızlar ve erkekler hentbol olmak üzere altı branşta il birincisi oldu.
Bireysel sporlarda da çeşitli branşlarda il birincilikleri kazanan Rize Türk Telekom Spor Lisesi ilimizi Türkiye genelinde yapılan turnuvalarda da temsil ediyor. Kızlar Hentbol, Erkekler Futbol ve Kız Voleybol Takımları Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan turnuvalarda yarı finalle kadar yükseltip müsabakalarına devam etmektedir. Haber: Ali SARI

Editör: Haber Merkezi