Rize Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü tarafından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Konferans salonunda gerçekleştirilen ve TRT 1'nin Haftasonu Ana Haber Sunucusu Işıl Açıkkar'ın moderatörlük yaptığı programa, Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rize Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Necmettin Yavaşi, Kredi Yurtlar Kurumunun Rize'de yaptığı hizmetlere değinerek yeni yatırımlar hakkında kısa bir bilgi verdi. Yavaşi: 'Öğrencilerimizin manevi anlamda doyumlarını, bizler son yıllarda elimizden geldiği kadar tamamlama gayretindeyiz. Umuyorum bu anlamda öğrencimize faydalandı oluyoruz' dedi.

Moderatör Işıl Açıkkar, Hacı Bayram Veli ile ilgili bilgiler vererek, sözü Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu'na bıraktı.

Bahadıroğlu, konuşmasında Hacı Bayram Veli'nin hayatına ve maneviyatına değindi. Tarihçi yazar Bahadıroğlu yaklaşık 2 saat süren programında Bayram Veli'nin önemine değinerek derdimizin insan olması gerektiğine vurgu yaptı.

ÇAYKUR Başvuruları Başladı: ÇAYKUR’a Nasıl Başvurulur? ÇAYKUR Başvuruları Başladı: ÇAYKUR’a Nasıl Başvurulur?

Program sonunda Rize Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Necmettin Yavaşi tarafından Yavuz Bahadıroğlu ve Işıl Açıkkar'a hediye takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi