455 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi 455 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, o projelerin müjdelerini Rize kamuoyu ile paylaştı. İlçelere doğalgaz hattı, Dosma ile Sahil arasına bulvar ve duble yol bağlantısı, yeni ve büyük bir Diş Hekimliği Fakültesi, Havalimanı ihalesi onaylandı, Isırlık Tabiat Parkı yolu ihalesi yapıldı, Dosma, Sahil Yolu, AVM giriş çıkışı ve Tıp Fakültesi kavşağı olmak üzere Menderes Bulvarına 3 yeni köprülü kavşak, Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Projesi ve 200 dönüm arazide devasa Şehir Hastanesi'nin kuruluyor. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin daha çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını belirterek yapılan yatırımlarla artık kabuğunu kıran kentin hızlı bir şekilde ulaşımda, turizmde, sağlıkta gelişme ortaya koyduğunu söyledi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rize'de gazeteciler ile bir araya gelerek gündemdeki gelişmeler değerlendirdi, Rize'ye kazandırılan ve kentte nefes aldıracak yeni projelerin müjdelerini verdi. Rize Öğretmenevinde basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin daha çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını belirterek yapılan yatırımlarla artık kabuğunu kıran kentin hızlı bir şekilde ulaşımda, turizmde, sağlıkta gelişme ortaya koyduğunu söyledi.

BÜYÜK PROJELER
Rize'nin yapılan yatırımlarla Türkiye'nin en gelişmiş ve en yaşanan iller arasında yerini alacağını ifade eden Hasan Karal ; 'Olmaz yapılamaz denilen projeleri yapıyoruz. Ovit Tüneli'nde ışık göründü. Bu Rize için 100 yıllık bir hayaldi. Rize tarafından Erzurum'un ışığı görüldü, Erzurum'dan ise Rize ışığı. Bu yapılmaz deniliyordu. Şu an iç kısmında ışıklandırma, havalandırma ve diğer aşamalar devam ediyor. 2017 yıl sonuna kadar bu yolu kullanıma açacağız. Bu proje kısa zamanda tamamlandı. Türkiye'nin en büyük Avrupa'nın en büyük tünelidir. Dünyanın ise 3. Büyük tünelidir, ve bu tünel Rize-Erzurum arasında yapılmıştır' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi