Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı Rize'den Trabzon'a Giden Araç Tünelde Kaza Yaptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Karadeniz Konfederasyonu bugünkü ziyaretini Rize Belediyesi'ne yaptı. Rize Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcılarından Sultan Yılmaz ve Mehmet Yoldaş tarafından karışandı. Belediye Encümen Salonu'nda yapılan görüşmelerde Rize Belediye'si Başkan Yardımcıları tarafından Rize'nin güzellikleri ve turizm potansiyeli anlatıldı.

Rize'nin turizmde marka olması için Rize Belediyesi olarak çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, turizme destek olacak çeşitli projelerin yapım aşamasında olduğunu aktardı. Belediye Başkan Yardımcıları, Karadeniz Konfederasyonu başkan ve üyeleriyle Karadeniz'in yoğun göç vermesinin önlenmesi gerektiğini konuştu. Belde ve köylerin yeniden canlandırılabilmesi için nelerin yapılabileceği konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.



Toplantı sonunda KARKO tarafından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın adına 'sosyal belediyecilik ve kültürel faaliyetlere' verdiği desteklerinden dolayı yaptırılan teşekkür plaketi, Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz'a takdim edildi. Sultan Yılmaz'da misafirlere çeşitli hediyeler ikram etti.

Editör: Haber Merkezi