Okul 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi adıyla eğitim camiasında yerini alıyor.Kurucu Müdür Yaşar KESKİN idaresinde; dinamik, yeniliğe açık, uzman yönetim ve öğretmen kadrosuyla öğrencilerini heyecanla beklediklerinin müjdesini veriyor.

Doğalgaz Patlaması: 1 Ağır Yaralı Doğalgaz Patlaması: 1 Ağır Yaralı

22 kişilik sınıflarda, eğitim koçluğu sistemi ile uzman rehberlik birimi desteğiyle YGS ve LYS hazırlıklarının 9.sınıftan itibaren planlanacağı okulda; Fen ve Sosyal Bilimler Projesi Programı uygulanacağı ifade ediliyor.

Tüm okullarda ortak okutulan 9. ve 10.sınıf derslerinden sonra, 11. sınıftan itibaren normal imam-hatip liselerine göre daha hafifletilmiş bir imam-hatip lisesi programının yanında, öğrencilerin yeteneklerine göre fen lisesi veya sosyal bilimler lisesi projesinin uygulanacak olması, öğrencilerdeki 'üniversiteye hazırlanamam' kaygısını ortadan kaldırıyor.
Okulun içerisinde; büyük bir konferans salonu, cep sineması, sunu odası, bilgisayar-fen –dil laboratuvarları, çeşitli branş derslikleri, görsel sanatlar ve müzik atölyesi, mesleki eğitim odaları, z-kütüphane ve spor salonuna ek olarak ev ortamı sıcaklığında pansiyonunun bulunması, tercih yapacak öğrenci ve velilerin kısa zamanda ilgisini çekmesini sağladı.

Editör: Haber Merkezi