TFF 1. Lige fırtına gibi giren Çaykur Rizespor ilk 4 maçında sahadan 3 puan ayrılıp Süper Lig'e dönüşünün pek fazla gecikmeyeceğinin sinyallerini vermişti.

Altin Zeqiri: Avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum Altin Zeqiri: Avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum

Ancak devam eden 5 hafta Yeşil-Mavililer 3 puana hasret kaldı. Çaykur Rizespor son 5 maçta Ankaragücü ve Elazığspor'a mağlup olurken Balıkesirspor, Samsunspor ve Gaziantepspor ile berabere kaldı.

Bu süreçte teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Üzülmez'i getirdi. Ancak Üzülmez'de ligdeki kötü gidişe çare olamadı. Üzülmez yönetiminde çıktığı 2 lig maçından sadece 2 puan alabilen Atmacalar, kupada ise Kahramanmaraşspor'a yenilerek elendi.

Çaykur Rizespor bu kötü gidişe son vermek için bugün sahasında ağırlayacağı Boluspor mücadelesinde mutlak 3 puan hedefi ile çıkıyor.

Çaykur Rizespor'un ev sahipliğinde Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak 10. hafta müsabakısını Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp'ın yardımcılıklarını Soner Maraş, Mehmet Kapluhan ve Alper Çetin yapacak.

25. RANDEVU

Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile Boluspor, TFF 1. Lig`in 10. haftasında yapacakları maç ile 25. kez karşı karşıya gelecek.

Geride kalan karşılaşmalarda yeşil-mavililer 10, kırmızı-beyazlar 9 galibiyet alırken, 5 maçta eşitlik bozulmadı. Çaykur Rizespor'un attığı 36 gole, Boluspor 40 golle karşılık verdi.

RİZESPOR EVİNDE ÜSTÜN

Çaykur Rizespor ile Boluspor arasında Rize'de yapılan maçlarda yeşil-mavililerimizin, rakibine karşı üstünlüğü göze çarpıyor. İki takım şimdiye dek Rize'de resmi ve özel 12 kez karşı karşıya gelirken, yeşil-mavili takımımız 8, kırmızı-beyazlılar ise 1 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 3 maçta ise eşitliği bozamadı.

Editör: Haber Merkezi