Çaykur Rizespor kişi tamamladığı maçtan paunla ayrıldı. Maç boyunca etkisiz olan Çaykur Rizespor ligin dibine demir atmış Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı.

Üç maçtır kazanamayan Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da yeni göreve gelen İbrahim Üzülmez ile de kazanamıyor İki maçta iki puan alan Üzülmez ve öğrencileri gelecek için umut vaat etmiyor. Haftalar geçtikçe kötü oyununu bir türlü düzeltemeyen yeşil-mavililer ligin son sırasında ki Gaziantep karşısında da sahada varlık gösteremeyerek taraftarını üzdü.

Gustavo Sauer: Dışarıdaki Maçlardan İyi Skorlar Alamadık Gustavo Sauer: Dışarıdaki Maçlardan İyi Skorlar Alamadık

Çaykur Rizespor'da Saadane 81. Dakikada ikinci sarı kartı görerek kırmız kartla oyun dışında kaldı. Bu sonucun ardından puanını 15'e çıkartan Çaykur Rizespor zirve yarışında önemli bir yara aldı. Gaziantep ise puanını 2'ye çıkartarak son sıradaki yerini korudu.

Gaziantepspor, seyirci desteğini arkasına alarak rakibi ile başa baş bir mücadele sergiledi. İlk yarı golsüz eşitsizlikle sona ererken, Çaykur Rizespor ikinci yarıya 2 değişiklik ile başladı. Lincoln ve Oğulcan kenara alınırken, Recep Niyaz ve Süleyman Koç oyuna dahil oldu. Maçın son dakikaları iki takımında karşılıklı ataklarıyla geçti. Kalan sürede gol olmayınca taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Gaziantepspor: 0 - Çaykur Rizespor: 0

Stat: Gaziantep
Hakemler: Murat Özcan, Özgür Ertem, Oktay Önge

Gaziantepspor: Şelçuk Özcan, Şenol Can, Elyasa Süme, Hüseyin Polat, Hasan Genç, İlker Günaslan, Muhammed İldiz (Dk. 84 Mehmet Sait Üzümcü), Oktay Aydın, Müslüm Talşik, Gökhan Çamur (Dk. 90 Mustafa Nacar), Yusuf Erdem (Dk. 67 Harun Enes Nural)

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Mehmet Uslu, Robin Yalçın, Petrucci, Saadane, Segovia, Oğulcan Çağlayan (Dk. 46 Süleyman Koç), Edomwonyi (Dk. 59 Ozan Papaker), Lincoln (Dk. 46 Recep Niyaz), Orhan Ovacıklı, Ümit Kurt

Kırmızı kart: Dk. 81 Saadane (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Dk. 43 Şenol Can, Dk. 77 Muhammed İldiz, Dk. 87 Selçuk Özcan, Dk. 90 Hüseyin Polat (Gaziantepspor)

Editör: Haber Merkezi