Gustavo Sauer: Dışarıdaki Maçlardan İyi Skorlar Alamadık Gustavo Sauer: Dışarıdaki Maçlardan İyi Skorlar Alamadık

Kalan beş maçı da kazanarak ligde tutunmak isteyen Çaykur Rizespor'un tek seçeneği var oda galibiyet. Kazanarak rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek olan Çaykur Rizespor'da 5 maçta 15 puan hedefleniyor. Bursaspor'u evinde ağırladıktan sonra Kasımpaşa deplasmanına gidecek Çaykur Rizespor, Gaziantep'le evinde Osmanlı ile deplasmanda karşılaştıktan sonra ligin son maçında Alanyaspor'u konuk edecek. Fikstür avantajı bulunan yeşil-mavililerin puan kaybına tahammülü yok. Hedef 5 maçta 15 puan toplam 39 puanla ligi tamamlamak.


YENİ TEKNİK ADAM ÖRNEK
Galatasaray'a 5-0 gibi bir skorla kaybettikten sonra teknik direktör Mutlu Topçu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar takımın başına Adnan Örnek'i getirdi. Bu hafta deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçı ile beraber kalan 5 maça Bursaspor, altyapıdan yetişen ve kaptanlık görevi de yapmış, takımın gençlik geliştirme program sorumlusu Adnan Örnek'le çıkacak.

BURSASPOR'DA POTADA
Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Bursaspor henüz küme düşme hattından uzaklaşmış değil. Bursaspor ligde zor 5 maç bekliyor. Rizespor deplasmanı ardından Beşiktaş'a konuk olacak yeşil-beyazlıların şu an 35 puanı var. Spor Toto Süper Lig'de 29. Hafta sonunda13. Sırada yer alan Bursa ekibi Beşiktaş'ı ağırladıktan sonra Antalya'ya konuk olacak. Son iki haftada ise Gençlerbirliği'ni ağırlayıp Trabzon deplasmanında sezonu tamamlayacak. Bu maçlarda en az 4 puan almak zorunda olan Bursaspor Rize maçını kazanarak rahatlamak istiyor.

Editör: Haber Merkezi