Rize'de 2024'ün İlk Çeyreğinde 252 Proje Yürütülüyor Rize'de 2024'ün İlk Çeyreğinde 252 Proje Yürütülüyor

PRİM DOPİNGİ
Son haftalarda ortaya koyduğu mücadele ve aldığı galibiyetlerle ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyan Çaykur Rizespor'da yönetim futbolcularını primle ödüllendirdi. Osmanlıspor galibiyeti ile 20 bin lira prim dağıtılan oyunculara Aytemiz Alanyaspor maçının kazanılması ve ligde kalınması halinde ekstra pirim verilecek. Başkan Metin Kalkavan'ın futbolculara 'Aytemiz Alanya maçını kazanın, ligde kalırsak primi siz belirleyin' dediği öğrenildi.

EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR
Çaykur Rizespor'da zorlu Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların yokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Sakatlığı bulunan Dhurgam İsmael ile Ali Yakoubi ve kart cezalısı olan Godfrey Oboabona ve Matıc Fink'in kadroda yer almayacak. Sakatlıktan yeni çıkan Özgür Çek'in de henüz hazır olmadığı belirtildi.

TARAFTARLARDAN SEFERBERLİK
Çaykur Rizesporlu taraftarlar takımlarının kader maçı öncesi seferberlik başlattı. Sosyal medyada organize olan taraftarlar takımlarını kalan son 90 dakikada desteklemek için çağrılar yapıyor. Rize Belediyesi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de Cuma günü kentte yürüyüş organizasyonu gerçekleştirecek. Hazırlatılan 'Sensiz olmaz' broşürleri de dağıtılarak taraftarların takımlarını zorlu maçta yalnız bırakmamaları isteniyor.

Çaykur Rizespor'un evinde oynayacağı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının hakemi açıklandı.
Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun 34. ve son haftasında Çaykur Rizespor Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasını Alper Ulusoy yönetecek. Çaykur Rizespor'u yakından ilgilendiren diğer karşılaşma olan Trabzonspor-Bursaspor müsabakasını ise Fırat Aydınus yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligde son hafta maçlarında düdük çalacak hakemler şunlar: Yarın: 17.00 Gençlerbirliği-Kasımpaşa: Bahattin Şimşek 17.00 Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor: Ali Şansalan 20.00 Antalyaspor-Gaziantepspor: Suat Arslanboğa 3 Haziran Cumartesi: 14.00 Kayserispor-Medipol Başakşehir: Barış Şimşek 17.00 Galatasaray-Atiker Konyaspor: Halis Özkahya 17.00 Adanaspor-Fenerbahçe: Yaşar Kemal Uğurlu 17.00 Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor: Alper Ulusoy 17.00 Trabzonspor-Bursaspor: Fırat Aydınus 17.00 Beşiktaş-Osmanlıspor: Arda Kardeşler

Editör: Haber Merkezi