Yeşil – Mavili takım teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 16 Temmuz tarihinden buyana sürdürdüğü Avusturya kampını bu sabah noktalayarak, Türkiye'ye döndü.

Taşkın Güngör: Pazarspor’u Ayağa Kaldırmayı Başardık Taşkın Güngör: Pazarspor’u Ayağa Kaldırmayı Başardık

Yeşil – Mavili takım Galibiyetsiz Döndü!
Avusturya kamp çerçevesinde oynadığı ilk hazırlık maçında Alman temsilcisi A. Bielefeld'de 2 – 0 kaybeden atmaca, ikinci hazırlık maçında bu kez Katar ekibi Lekhwiya karşısında 2 – 1 'lik yenilgi almıştı. Çaykur Rizespor üçüncü hazırlık maçında İtalyan temsilcisi Genoa karşısına çıktı. Yeşil – Mavili ekip bu karşılaşmayı da 1 – 0 mağlup olarak tamamlamıştı. Kampın dördüncü hazırlık maçında Greuther Fürt karşısında sahadan 1 – 0 mağlup olarak ayrılan yeşil – mavili ekip, bir sonraki hazırlık maçında yine Alman ekibi Freiburg karşısında oynadı. Bundesliga takımına 2 -1 mağlup olan Çaykur Rizespor, bir sonraki maçta Sudi Arabistan ekibi Al – Hilal karşısında fark yemeden kurtulamamıştı 6 – 2 . Yeşil – mavili ekip Avusturya kamp programında son hazırlık karşılaşmasını dün oynadı. Çaykur Rizespor , İngiliz ekibi Hull City ile karşı karşıya geldi. Maçın başında Matic Fink ile öne geçen Karadeniz temsilcisi, müsabakadan 3 -1 'lk skor ile mağlup ayrıldı. Yeşil – mavili ekip böylece Avusturya kamp çerçevesinde oynadığı 7 hazırlık maçından mağlup olarak ayrılırken kalesine 17 gol gördü. Atmaca, bu gollere karşı sadece rakip filelere beş gol atma başarısı gösterdi.

Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, bu sabah Avusturya'dan Almanya'ya geçerek uçakla Türkiye'ye dönecek. Yeşil – Mavili takım üç gün izin sonrası Pazar akşamı saat 18:30'da Rize'de yeniden top başı yapacak.

Editör: Haber Merkezi