Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Çaykur Rizespor Süper Lig'de bu sezonun en kritik maçlarından birini oynayacak. Pazar günü oynanacak ve alt sıraları da yakından ilgilendirecek Akhisar maçı için geri sayım başladı. Yeşil-Mavililerin teknik direktörü Hikmet Karaman, kritik karşılaşma için İstanbul'da seferberlik ilan etti. Florya' da yapılan idmanda savunma çalışmalarına ağırlık veren Hikmet Karaman, normal antrenmanlar bittikten sonra defansta görev yapan öğrencileriyle ekstra çalışmalar gerçekleştirdi.

Hikmet Karaman, Orhan'ın sakatlığında defansın sağında oynattığı Mehmet Akyüz ile birlikte Ümit, Oboabona, Ali Yakoubi, İsmail ve Özgür'i daha uyumlu olmaları için birlikte idman yaptırdı. Karaman, orta sahanın göbeğinde Petruccı'ye görev vermesi beklenen Kweuke ile son transfer Nosa Igiebor ile yakından ilgilenirken golcü oyuncularını özel antrenmanlarla zorlu mücadeleye hazırlıyor.

Tüm bunlarla birlikte dünkü antrenmanda takımın eksiksiz çalışması yüzleri güldürdü.
Akhisar ile kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Hikmet Karaman, 'Bu periyotta aldığımız sonuçlar dönüm aşaması olabilir. Her hafta ligin altı ve üstündeki gidişatı belirleyecek maçlar olacak. Hata yapma payımız çok az' ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı, 'İyi bir takımız ve son haftalarda başarılı sonuçlar aldık. Akhisar maçında her şeyimizi verirsek, takım olarak üst düzey performans ortaya koyarsak maçı kazanmak için büyük şansımız var. Tehlikeli bölgeden tamamen uzaklaşmak istiyoruz. dedi.

Editör: Haber Merkezi