Sosyal Hizmet Ofisi'ne vatandaşlar kullanmadıkları eşyaları bağışlayabiliyor. Giysiden kırtasiyeye, ev eşyalarından besin maddelerine kadar her türlü ürünün ihtiyaç sahiplerine iletilmesi sağlanıyor.Yetkililerden edinilen bilgilere göre kuruluşundan bu güne kadar yaklaşık bin 165 hayırsever Sosyal Hizmet Ofisi'ne yardımda bulundu. Sosyal Hizmet Ofisi ise giysi, kırtasiye ve ev eşyaları olmak üzere yaklaşık olarak 2 bin 300 ihtiyaç sahibine yardımda bulundu.

ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor! ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor!

Doktorlar Sitesi'nin 3. katında faaliyetine devam eden Sosyal Hizmet Ofisi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği ihtiyaç sahiplerinin taleplerine karşılık veriyor.Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yapmış olduğu değerlendirmede, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında bu faaliyeti hizmete sunduklarını, Sosyal Hizmet Ofisi'nin büyüyerek çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
Sosyal Hizmet Ofisi aynı zamanda 2015 yılının ağustos ayında Artvin'in Hopa ilçesinde yaşanan sel felaketinde de vatandaşlara giyecek yardımına bulunmuştu. Bayır-Bucak Türkmenleri için yardımlarda bulunan Sosyal Hizmet Ofisi, hayırseverlerden almış olduğu yardımları kayıt altına alarak ihtiyaç sahiplerine iletmeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi