Rize Esnaf Sarayı toplantı salonunda yapılan genel kurula, Rize Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Ekrem Kılıç, Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Rize Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Rize Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Rize Kahveciler Büfeciler ve Otelciler Odası başkanı Alaeddin Turanlı, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı ve üyeler katıldı.

Rize’de 16 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi Rize’de 16 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Rize Marangozlar Odası'na yeniden başkan seçilmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Soykan, 'Bizi bu göreve tekrar layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bugün diğer oda başkanlarınında katılımı ile son derece keyifli ve güzel bir genel kurul gerçekleştirdik. Yeni dönemde de esnafların isteklerine ve sorunlarına çözüm bulmak adına yönetim olarak çalışacağız. Sıkıntılarımızı biliyoruz ve çözüm için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimize kimsenin bir şüphesi olmasın. Odamıza üye olan tüm esnaflar adına en iyisi neyse onun olması için çalışacağız.Hepimize yeni dönem hayırlı ve uğurlu olsun.' dedi.

YENİ YÖNETİM VE DENETLEME KURULU

Marangozlar Odası Olağan Genel Kurulundan tekrar başkan seçilerek çıkan Davut Soykan'ın başkanlığında yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: Süleyman Kalyoncu, Mustafa Kansızoğlu, Ahmet Piral, Levent Ekşioğlu, Muhammet Yanık, Osman Dinçer. Denetleme kurulunda ise şu isimlerden oluştu: Turan Sarıhan, Köksal Şalcıoğlu, Murat Varlı.

Editör: Haber Merkezi