TESK Yönetimi Ata`nın Huzuruna Çıktı

TESK Yönetimi Ata`nın Huzuruna Çıktı

  • 0
  • 0

20.Olağan Genel Kurulunu 13 Eylül 2018 Perşembe günü gerçekleştiren Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim ve Denetim Kurul üyeleri 21 Eylül 2018 Cuma günü Genel Başkan Bendevi Palandöken başkanlığında saat 11.00’da Anıtkabiri ziyaret ederek mozoleye çelenk bıraktı.

Aralarında Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy'un da bulunduğu, TESK  Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile birlikte Mozoleye Çelenk bırakan Genel Başkan Bendevi Palandöken, ziyaretin anısına Anıtkabir Anı defterini yazarak imzaladı.

Palandöken burada şu görüşlere yer verdi:

"Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK; 
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’nun 20. Olağan Genel Kurulu münasebetiyle, yeni dönemde göreve seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte huzurunuzdayız.
Biz esnaf ve sanatkârlar camiası olarak; ülkü, felsefe, ilke ve inkılaplarınızın izindeyiz.
Kurucusu bulunduğunuz ve ilelebet payidar kalacağına inandığınız Türkiye Cumhuriyetinin; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ve daima akıl ve bilim yolunda ilerleyerek muasır medeniyetler düzeyine ulaşacağına, millet iradesini esas alan yönetim anlayışıyla demokratik rejimini daha da olgunlaştırıp güçlendireceğine inanıyoruz.
Ticaret ve üretim faaliyetleri ile iştigal ederek milletimize hizmet eden meslek mensupları olarak aziz hatıranız önünde saygı ile eğiliyor, minnet, şükran ve saygılarımızı arz ediyoruz”

Haber :

Tarihi Demirciler Kemer Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?

Yorum Yap