Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor transfer çalışmalarını da sessiz sedasız sürdürüyor. Bir yıl aradan sonra yükseldiği Süper Ligde tekrar korkulu rüya görmeden ve takıma küs olan taraftarı tekrar tribüne çekmek için kolları sıvayan Çaykur Rizespor yönetimi bir yandan kadroda düşünülmeyen futbolcularla yollarını ayırırken bir yandan da takımın uzun süreli iskeletini oluşturmak için genç oyuncularla kadroyu güçlendirmeyi hedefliyor. Transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde yürüten komite Tunus
Pro 1 Ligi Şampiyonu Esperance Tunis takımının 20 yaşındaki stoperi Montassar Talbi'yle söz kesti.

Türkiye'ye getirilip ön anlaşma yapıldığı beliretilen Talbi Acıbadem hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Kulübü ile 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek olan Montassar Talbi ile 1 Temmuz'da 3 yıllık resmi anlaşmanın imzalanacağı edinilen bilgiler arasında. 26 Mayıs 1998'dan Fransa'nın başkenti Paris'te doğan Montassar Talbi, futbola ülkesi Tunus'un takımlarından olan Esperance'de başladı.

2016 yılında Esperance A takımına yükselen genç stoper geçtiğimiz yıl lig şampiyonu olan Esperance takımı ile Tunus Lig'inde 14, play-off'larda da 6 kez forma şansı yakaladı ve 1 gol kaydetti. Montassar Talbi, Esperance forması ile toplamda 2 sezonda 29 maçta 2 bin 301 dakika sahada kaldı ve 1 gol kaydetti.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Talbi, Esperance forması ile Tunus Pro Lig'inde geçirdiği 2 sezonda da lig şampiyonluğu yaşadı. Montassar Talbi milli takım için Tunus'u seçsede Fransız vatandaşlığıda bulunmakta.

Editör: Haber Merkezi