Giresun Valisi Hasan Karahan, Görele`de köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların taleplerini dinledi.

Karahan, Görele Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesislerindeki toplantıda yaptığı konuşmada, Giresun ve ilçelerinin sorunlarını birebir yakından takipçisi olduklarını söyledi.

Kaynak konusunda sıkıntılarının bulunmadığını belirten Karahan, şunları kaydetti:

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

"Maalesef 21 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen aşırı yağışlardan kaynaklı Zıva grup yolumuzda ciddi sıkıntılarımız var. Bu konuda bir türlü işlem başlatamadık. Önümüzdeki günlerde yer teslimi ve işin başlaması bekleniyor. Bu konuyu sürekli takip ediyoruz. Bunun dışında valilik olarak hazırladığımız projemiz var. Orada istinat duvarları ve altyapı için Sisdağı`na kadar devam eden beton yolu hazırladık. DSİ tarafından o bölgede çalışmalar başlayacak ki bizler de işlerimizi tamamlayacağız. Biraz gecikmeler yaşadık ama hazırlığımızı yaptık."

Karahan, Görele`nin günden güne geliştiğini, büyüdüğünü, güzelleştiğini ifade ederek, "Görele Belediye Başkanı Tolga Erener`in şehir merkezi ile ilgili güzel çalışmaları var. İlçemiz adına yürüttüğümüz yatırımlar var. Bunlardan Gençlik Merkezi ve Görele Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu`nun Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli`nin katılımıyla açılışını yapacağız." diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Tamer Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, siyasi parti temsilcileri, diğer daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi