Rize'de 2024'ün İlk Çeyreğinde 252 Proje Yürütülüyor Rize'de 2024'ün İlk Çeyreğinde 252 Proje Yürütülüyor

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ve Belediye Meclis Üyelerinin karşıladığı; Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 5. BölgeKoordinatörü ve Giresun Millet Vekili Mehmet Geldi ve beraberindeki,Rize İl Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı Ali Avcılar bir süre Başkanlık makamında sohbet ettikten sonra, Belediye Kültür Merkezi içinde bulunan meclis toplantı salonunda İstişare ve Değerlendirme Toplantısına geçti.

Yapılan toplantınınOldukça verimli geçtiğini belirten İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, ziyaretle ilgili bir açıklama yayımladı.
Gültekin; 'Geçtiğimiz aylar içinde Belediyemizde ağırladığımız AK Parti Genel Başkan Yardımcım Erol KAYA ile yaptığımız istişare toplantısının ardından, bugün AK Parti İlçe Başkanım Avni KAHYA, Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci AYTEMİZ ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte karşıladığımız Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 5. Bölge Koordinatörü ve Giresun Millet Vekilim Mehmet GELDİ ve beraberinde Rize İl Yerel Yönetim Başkan Yardımcım Ali AVCILAR'la İstişare ve Değerlendirme Toplantısını yenileyerek çok verimli bir görüşme sağladık. Bu önemli beraberliğe katılım gösteren herkese teşekkür ederim.' Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi