Bu ilin hiç mi sahibi yok! Bu ili kim veya kimler yönetiyor? Bir avuç bürokratın elinde oyuncak mı olduk.HUDER Rize şubesi başkanı Av. Ümit PEÇE' nin verdiği beyanat üzerine bu yazıyı kaleme alıyorum. Konuyu gündeme getirdiği için kendisini tebrik eder, olayın üzerinde ısrar etmesini kendisinden rica ediyorum!Haberin içeriğini burada tekrar etmek istemiyorum! Çünkü kızgınlığım bir kat daha artıyor! Merak edenler basından takip edebilir. Yani istimlaklarla alakalı, Trabzon Kara Yolları Bölge Müdürlüğünün aldığı kararla ilgili haberden bahsediyorum.

Kimseleri ilgilendirmiyor mu bu konu? Bu tür konular için kimler koşturacak?
Böyle bir haber üzerine emin olun Rize'nin başta milletvekilleri olmak üzere, Ankara'nın altını üstüne getirmesi lazımdı'
Ayrıca Rize'de başka diğer kurumlar yok mu? Niçin sesleri çıkmıyor?
Sivil Toplum Kuruluşları, Ticaret Odası, Belediye, Valilik ve buna benzer kurumlar yok mu?
İşleri ne? Ne iş yaparlar? Yemek davetlerine katılıp açılışlar yapmak mı işleri?
Rizelinin saf duyguları bu kadar da su-i istimal edilmemeli.
Şahsen bu ve buna benzer konulara biliyorsunuz zaman zaman temas ediyorum! Fakat emin olun şimdiye kadar hiç kimse ama hiç kimse gelip de, niçin feveran ediyorsun, derdin nedir diye soran olmadı!
Sorsunlar diye demiyorum bunu, bu ilgisizliğin ne boyutlar da olduğunu ifade etmek için söylüyorum sadece.

'İZAHI ZOR! GERÇEKTEN ZOR'
Olaya, Cumhurbaşkanımızın ili olması boyutundan bakarsak, iş çok daha vahim hale geliyor. O kadar ileri gitmiyorum, normal bir il diye düşünüyorum Rize'mizi de, bu dozda yazıyorum.
Kalemimi Salı versem, iş nerelere varacak bilemiyorum, fakat ' SÖZÜN BİTTİĞİ YER' Deyip yazımı bitirmek istiyorum.