'Kardeşçe buluşalım, çayla sohbet edelim' sloganıyla Rize Valiliğinin himayesinde (RİDEF) tarafından organize edilen Rize Tanıtım Günlerine katılan resmi ve özel kuruluşların yanı sıra STK'lar tarafından hazırlanan ve Rize'nin sahip olduğu kemer köprülerin, derelerin, tarihi konakların sergilendiği stantlar ziyaretçiler tarafından beğeniyle takip ediliyor.
Hazırlanan stantlarda tulum ve kemençe sesleri eşliğinde ziyaretçilere Rize çayı, simidi, peynir, mısır unu helvası, yeşil mavi atkıların yanı sıra çeşitli yöresel hediyeler takdim edildi. Rize'nin tarihi, doğal güzellikleri ve turistik değerlerini yansıtan doküman ve tanıtıcı materyaller dağıtıldı.

Doğa ve kültür turizminin birçok çeşidine imkan sağlayan, farklı alternatif turizm türlerinin yılın her mevsimi gerçekleştirilebildiği Rize'nin turizminin gelişmesine ve Rize'nin ulusal-uluslararası turizm pazarında tanınmasına önemli katkılar sağlaması beklenen Tanıtım Günleri, 20 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Rize’de Bu Köyün Elektrik Çilesi Bitmiyor Rize’de Bu Köyün Elektrik Çilesi Bitmiyor

Editör: Haber Merkezi