3 Şubat pazar günü saat 13:30'da Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil mavililer, bu zorlu müsabakadan galibiyetle ayrılıp serisini sürdürmek istiyor. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren bu müsabakada Özgür Yankaya düdük çalacak.

Yankaya'nın yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mehmet Cem Hanoğlu üstlenecek. İlk devreyi 12 puan ile kapatan Çaykur Rizespor, aldığı seri galibiyetlerle puanın 18'e yükseltip alt sıralardaki rakiplerini yakaladı.

Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak

Atmacalar son olarak kendi sahasında Akhisarspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise ikinci devreye Konyaspor mağlubiyeti ile başladıktan sonra geçtiğimiz hafta İstanbul'da Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor 19 haftada topladığı 17 puanla haftaya 17'nci basamakta girdi.

ATMACA ERKEN GOLE HASRET
Çaykur Rizespor bu sezon maçların ilk 15 dakikasında gol sevinci yaşayamayan tek takım oldu. Ev sahibi Büyükşehir Belediye
Erzurumspor ise 19 haftalık periyotta en az net gol pozisyonuna giren takım olurken kendi kalesine de 3 gol atarak bu alandaki en kötü takım oldu.

BURUK'UN ÖZDİLEK'E KARŞI ÜSTÜNLÜĞÜ VAR
Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk, kariyeri boyunca Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek'in takımlarına karşı 4 maçta 3 galibiyet aldı. Yeşil mavililer ayrıca bu müsabayı kazanması halinde 2016/2017 sezonunun son 3 haftasından sonra ilk kez Süper Lig'de 3 maç üst üste kazanmış olacak.

REKABETTE 4'ÜNCÜ RANDEVU
Çaykur Rizespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor pazar günü birbirleri ile 4'üncü kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 3 maçın 2'sinde taraflar eşitliği bozamazken 1 maçta Çaykur Rizespor sahadan galibiyet ile ayrıldı. İki takım arasında Süper Lig'de oynanan tek mücadele ise 0-0 sona erdi. Yeşil mavililer söz konusu 3 maçta 3 gol kaydederken kalesinde 1 gol gördü.

Editör: Haber Merkezi