Çaykur Rizespor önceki gün Belçika ligi ekiplerinden Zulte Waregem'de forma giyen Nill De Pauw, Yunan stoper Dimitrios Chatziisaias ve Bochum, Schalke 04 ve FC Köln altyapılarında yetişen 21 yaşındaki defans oyuncusu Erdinç Karakaş sözleşme imzalamıştı. Takımın ihtiyacı olan isimleri bir bir bitirmek için çabalayan yeşil mavililer transferleri bir an önce bitirmek istiyor.

Beklenen transferleri bir bir gerçekleştirmeye başlayan Çaykur Rizespor'da yeni hedef Fenerbahçeli Barış Alıcı. Kulübüyle her konuda anlaşmaya vara yeşil-mavililerin genç oyuncu ile iki gün içinde imza atması bekleniyor. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Fenerbahçe'den Barış Alıcı'nın transferini bitirdiklerini oyuncunun birkaç gün içinde Bolu kampına gelmesini beklediklerini doğruladı.

Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu

Futbola Bucaspor'da başlayan Barış Alıcı daha sonra Altınordu'ya transfer oldu. İzmir temsilcisinde altyapıdan yükseler A takıma çıkan Barış burada gösterdiği performansla büyük takımlarında ilgisini çekmeye başladı.

2018/2019 sezonunda genç futbolcu Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe'de yarım sezonda toplamda 15 maçta görev alan Barış, sezonun devre arasında Yeni Malatyaspor'a kiralandı. Burada da 10 maçta süre alan Barış 2 gol atarken 1 de asist yaptı.

Editör: Haber Merkezi