Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Mert, AK Parti İl Başkanı İshak Alim ve Çayeli AK Parti İlçe Başkanı İshak Karahan tarafından yapıldı.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Hayati Yazıcı, 'Gençliğin güçlü, ahlaklı ve sağlıklı bir şekilde yarınlara hazırlanması için böyle salonlara ihtiyaç vardır. Bu ihtiyaç doğrultusunda amacı bütün kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklardan gençleri uzaklaştırıp spora çekmek olan bu kulübün yöneticilerini ve yapımına destek veren herkesi tebrik ederim dedi. Ayrıca böyle muhteşem bir salonun Çayeli'nde yapılması bizleri gururlandırdı' dedi.

Osman Aşkın Bak ise, 'Salon çok güzel oldu, amacıda tamamen gençliği en iyi şekilde yetiştirmek olması bu yolda mücadele vermeleri de çok güzel. Bağımlılıkları önlemenin en iyi yollarından biride bu salonlar da verilen eğitimlerdir. Bu salon için emeği geçen herkesi tebrik ederim' dedi.

Altin Zeqiri: Avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum Altin Zeqiri: Avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum

Editör: Haber Merkezi