Süper Lig'in 21'inci haftasında oynanması gereken ancak hava şartları nedeniyle ertelenen Göztepe-Çaykur Rizespor maçı bugün saat 20:00'de oynanacak.

Müsabakayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Bilal Gölen ile Osman Gökhan Bilir üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Gökberk Arslan olacak.

HAZIRLIKLAR ANKARA'DA YAPILDI
Çaykur Rizespor, Göztepe maçının hazırlıklarını Ankara'da yaptı. MKE Ankaragücü ile oynanan müsabakanın ardından başkentte kalan Karadeniz temsilcisi Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde çalışmalarını yaptı.

SEYİRCİSİZ OYNANACAK
Göztepe-Çaykur Rizespor maçı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında alınan karar gereğince seyircisiz oynanacak.

7 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Çaykur Rizespor, Süper Lig'de oynadığı son 7 maçı kazanamadı ve küme düşme hattına kadar geriledi. Son olarak MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan yeşil-mavililer bu süreçte oynadığı maçların 5'ini kaybetti, 2'sinde berabera kaldı. 25 maç sonunda 25 puan toplayan Atmacalar puan tablosunun 16'ncı basamağında yer alıyor.

Ev sahibi Göztepe de üst üst 3 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 4 haftadır kazanamayan İzmir temsilcisi 25 maç sonunda topladığı 34 puanla 8'inci sırada yer alıyor.

REKABETTE 17'NCİ RANDEVU
Çaykur Rizespor bugüne kadar tüm kulvarlarda 16 maçta Göztepe'nin rakibi oldu. Bu maçların 6'sını yeşil-mavililer, 7'sini ise İzmir temsilcisi kazandı, 3 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Göztepe ağlarına 19 gol gönderen Çaykur Rizespor, kendi kalesinde ise 17 gol gördü.

Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak? Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak?

SÜPER LİG'DE 8'İNCİ KEZ
Çaykur Rizespor ile Göztepe bugüne kadar Süper Lig'de 7 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Çaykur Rizespor 3, Göztepe ise 2 galibiyet aldı. 2 maç berabere sona erdi.

İki takım da lig müsabakalarında birbirlerinin kalesine 6 gol gönderdi.

SAKAT VE CEZALILAR
Çaykur Rizespor'da sakatlıkları süren Mohamed Abarhoun ve Aminu Umar ile cezalı durumda olan Mykola Moroziuk ve Ismael Diomande Göztepe karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacak.

Ev sahibi Göztepe ise Serdar ve Alpaslan'ın sakatlıkları sürüyor.

MUHTEMEL 11'LER
Göztepe:
Beto, Gassama, Titi, Reis, Berkan, Castro, Soner, Napoleoni, Halil, Tripic, Wilczek
Çaykur Rizespor: Gökhan, Talbi, Burak, Orhan, Melnjak, Abdullah, Garmash, Boldrin, Samudio, Oğulcan, Skoda

Haber: Erhan Alpaydın

Editör: Haber Merkezi