Çaykur Rizespor'da Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından istifa eden Ünal Karaman'ın yerine son 2 haftada Mehmet Ali Karaca'nın teknik direktörlük görevine getirileceği öğrenildi.

Karaca'nın yarın Rize'ye gelerek takımın başına geçeceği belirtildi.

2011-2012 sezonununda Çaykur Rizespor'un evinde Elazığspor'a 5-3 kaybetmesi sonucu teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın istifa sonrası takımın başına getirilen altyapı sorumlusu Mehmet Ali Karaca, 9 hafta galibiyet yüzü göremeyen yeşil mavililer ile 8 hafta rakiplerine yenilmeyen Kasımpaşa'yı İstanbul'da 2-1 mağlup edip galibiyet ve rakibinin yenilmezlik serisine son vermişti. Çaykur Rizespor yönetimi Mehmet Ali Karaca'yla yola devam etmeyip Giray Bulak ile anlaşmış ve sezonu Bulak yönetiminde tamamlamıştı.

Karaca, 2013-2014 sezonunda 15 hafta ardı ardına galibiyet elde edemeyen Çaykurspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılması ile 21'inci haftada Çaykur Rizespor'un Gaziantepspor karşısında aldığı 5-1'lik galibiyette teknik direktör olarak takımı sahaya çıkartmıştı.

Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak? Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak?

2018-2019 sezonunda İbrahim Üzülmez'in görevden ayrılması ile yeşil-mavili ekibin başında 1 maça çıkan Karaca, görevini daha sonra Okan Buruk'a devretmişti.

Editör: Haber Merkezi