RİZESPOR'DA BURUK BEKLENİYOR
Devreyi 12 puanda bitiren Çaykur Rizespor sezonun ikinci yarısına damga vurarak Avrupa biletini kaçırmıştı. Yeşil- Mavililer'de bu başarının mimarı Okan Buruk'un sözleşmesi sona erdi.

Genç hocayla yapılan görüşmede Buruk'un düşünmek için süre istediği öğrenildi. Adı birçok takımla anılan Buruk, önümüzdeki günlerde kararını verecek ve Çaykur Rizespor'a bildirecek. Rize de bu doğrultuda harekete geçecek.

(Hürriyet)

OKAN BURUK BAŞAKŞEHİR İLE Mİ ANLAŞTI?
Okan Buruk'un Başakşehir ile anlaştığı iddiası spor camiasını sarstı.

Spor Toto Süper Lig'de sezon bitti, gerek oyuncu gerek teknik direktörler için transfer dedikoduları çıkmaya başladı. Abdullah Avcı'nın Beşiktaş ile anlaştığı haberinden sonra bir iddia da Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk için geldi.

İddiaya göre Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir ile anlaştı. İddianın sahibi ise Beyaz TV'den Ertem Şener. Twitter'daki Buzzspor sayfasının iddiasına göre Ertem Şener, Okan Buruk önümüzdeki sezon Başakşehir'i çalıştıracak.

FENERBAHÇE, VEDAT MURİÇ TRANSFERİNDEN MUTLU SONA YAKIN

Devre arasında Aatif Chahechouhe'nun Çaykur Rizespor'a imza atması için büyük çaba harcayan Fenerbahçe yönetimi, yaptığı fedakarlıkların karşılığını Kosovalı golcü Vedat Muriç'in transferinde aldı. Sarı lacivertliler bu transfer için Karadeniz ekibine 3,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Gustavo Sauer: Dışarıdaki Maçlardan İyi Skorlar Alamadık Gustavo Sauer: Dışarıdaki Maçlardan İyi Skorlar Alamadık

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor yönetimiyle son prosedürleri halletmek için görüşme halinde. Sözlü anlaşmaya varan taraflar, konuşulanların kağıda dökülmesinin ardından resmi açıklamaları arka arkaya yapacak ve taraftarın heyecanla beklediği Vedat Muriç birkaç gün içinde Fenerbahçeli olacak.

TRANSFERİN TEMELİ DEVRE ARASINDA ATILMIŞTI

Fenerbahçe yönetimi, bu transfer için ilk adımını Aatif Chahechouhe ile attı. Faslı oyuncunun Çaykur Rizespor'a imza atması için başta Başkan Ali Koç olmak üzere yöneticilerin büyük fedakarlığı oldu. Fenerbahçe'nin burada Çaykur Rizespor'a yardımcı olması, Vedat transferinde sarı-lacivertlilerin elini kolaylaştıran en önemli faktörlerden biriydi.

VEDAT İÇİN 3 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENECEK
Elbette bir başka önemli faktör, Vedat Muriç'in çocukluk hayali olan Fenerbahçe formasını giyme isteği oldu. Kosova'da doğan ancak küçük yaşta İstanbul'a gelen Vedat, sıkı bir Fenerbahçe taraftarı. Bu nedenle gelen teklifleri geri çevirdi. Vedat Muriç transferinde bedeller henüz netleşmedi. Ancak Fenerbahçe'nin Vedat için Çaykur Rizespor'a 3 milyon Euro ödeyeceği ifade ediliyor. Ayrıca net karar verilmese de Barış Alıcı'nın 1 yıllığına Çaykur Rizespor'a kiralanması gündemde.

(Sabah)

TRABZONSPOR AWAZIEM VE AZUBUIKE İLE İLGİLENİYOR

Trabzonspor, Çaykur Rizespor'da kiralık oynayan iki Nijeryalı futbolcu ile ilgileniyor. Bordo-mavililer, Rizespor'un Porto'dan kiraladığı stoper Chidozie Awaziem ile bonservisi Mısır'ın Pyramids kulübünde olan orta saha Okechukwu Azubuike için harekete geçti. Porto'nun Awaziem'i satmak istediği ve 8 milyon dolarlık teklif aldığı belirtilirken, 22 yaşındaki Azubuike ile F.Bahçe'nin de ilgilendiği ifade edildi.

(Fotomaç)

Editör: Haber Merkezi