Süper Lig'in ikinci devresinde yakaladığı çıkışla son sırada tamamladığı ilk devrenin ardından sezonu 11'inci sırada tamamlayan Çaykur Rizespor'da yeni sezon öncesi kadro belirsizliği yaşanıyor.

Türkiye Kupası'nda Maçlarının Hakemleri Açıklandı Türkiye Kupası'nda Maçlarının Hakemleri Açıklandı

Sözleşmesi sona eren ve kiralık olan 13 futbolcusu bulunan Çaykur Rizespor'da yeni sezonda kadronun mümkün olduğunca korunması düşünülüyor. Devre arasında takıma katılan ve önemli katkılar veren Mykola Moroziuk, Chidozie Awaziem ve Okechukwu Azubuike kiralık olarak geldikleri takımlarına geri döndüler. Bu 3 oyuncunun yanı sıra kiralık olarak geçtiğimiz sezon yeşil mavili formayı terleten Musa Çağıran, Aminu Umar ve Fernando Boldrin de takımlarına geri döndü.

Karadeniz temsilcisinde kiralık futbolcuların yanı sıra Aatif Chahechouhe, Mehmet Uslu, Prejuce Nakoulma, Davide Petrucci, Koray Altınay ve Cihan Topaloğlu'nun sözleşmeleri yeni sezon öncesi sona erdi. Sözleşmesi sona eren futbolcular arasında yer alan Marwane Saadane ise Suudi Arabistan ekibi Al-Fateh ile sözleşme imzaladı.

KADRO KORUNMAK İSTİYOR
Çaykur Rizespor yönetimi ve teknik direktör İsmail Kartal, geçtiğimiz sezon takıma katkı sağlayan futbolcular ile yola devam etmek istiyor. Özellikle Aatıf, Boldrin, Awaziem, Azubuike, Umar ve Musa ile yeniden anlaşma zemini arayan yeşil mavililer, bu konuda girişimlere başladığı öğrenildi.

MURİÇ İÇİN GERİ ADIM YOK
Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor forması ile gösterdiği performansın ardından adı birçok kulüple anılmaya başlayan Vedat Muriç için Karadeniz temsilcisi belirlediği 10 Milyon Euro'luk rakamın altına inmeyi düşünmüyor.

Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Fransa'nın Toulouse ekibinin Kosovalı forveti kadrosuna katmak için girişimleri olmasına rağmen Çaykur Rizespor yönetiminin istediği rakamlara çıkan bir takımın henüz olmadığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi