Ç. Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Hakemi Açıklandı Ç. Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Hakemi Açıklandı

Süper Lig'de son iki haftaya girilirken Kasımpaşaspor'a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman'ın görevinden istifa etti. Karadeniz ekibi daha önce Okan Buruk döneminde yardımcı antrenörlük yapan Stjepan Tomas'ı görüşmek için Rize'ye çağırdı. Yönetimle görüşme yapacak olan Tomas'ın, anlaşma halinde Süper Lig'deki kalan 2 maç için değil gelecek sezonun planlamasında da yer alacağı öğrenildi.

Daha önce Rizespor'da Okan Buruk döneminde yardımcı antrenörlük görevi yapan Tomas, yeşil mavili ekipteki birçok transferde de etkisi olmuştu. 44 yaşındaki teknik adam bu sezon Başakşehir'de yardımcı antrenörlük ve Antalyaspor'da teknik direktörlük görevi yaptığı için TFF'nin kurallarına göre Süper Lig'de 3. bir takım çalıştıramıyor. Çaykur Rizespor Stjepan Tomas ile resmi imzayı atarsa Hırvat antrenör gelecek sezon takımın başında yer alacak.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 33. ve 34. haftasında Rizeli teknik Direktör Mehmet Ali Karaca ve yardımcı antrenörler yönetiminde maça çıkacak.

Editör: Haber Merkezi