Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

İstanbul'da Ekşioğlu Vakfı merkezinde yapılan genel kurul sonrası toplanan Vakıf Meclisi Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini seçti. Buna göre Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi, görevi Süleyman Ekşi'ye devretti. Ekşioğlu Vakfı Başkanlığı'na seçilen Süleyman Ekşi'nin yönetimi ise şu isimlerden oluştu;
Süleyman Ekşi Yönetim Kurulu Başkanı, Kemal Ekşi Başkan Vekili, Mustafa Ekşi Başkan Yardımcısı, Serkan Ekşioğlu Genel Sekreter, Galipcan Ekşioğlu Muhasip Üye, Barış Ekşi Veznedar, Aydın Ekşi, Eyüp Ensar Ekşi, Sabahattin Ekşi, Aydın Ekşi, Kasım Ekşi. Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanlığı görevini ise İbrahim Ekşi yürütüyor.


Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, önemli görevi devralmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte birlik, sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi, kültürel değerlerin yaşatılması adına çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

İSTANBUL'DA DEV TESİSLER YAPILIYOR
Çekmeköy'de 55 dönüm arsa üzerinde yapımına başlanan Ekşioğlu Vakfı yeni tesislerini anlatan Başkan Süleyman Ekşi, 'Büyük bir aileyiz. Bu büyük aileyi göstermek düğün, cenaze ve diğer organizasyonların yapılabileceği bir alanımız olması gerekiyordu. Bunun için 55 dönüm arsa temin ettik. Burada yapılacak Ekşioğlu Vakfı yeni tesislerine Hakkı Ekşi Tesisleri adını vereceğiz.Ekşioğlu Vakfı tarafından şehrin merkezinde ama gürültüden ve stresten uzak aileleriyle birlikte, yeşille iç içe, rahat, güvenli, huzurlu gün geçirebilmeleri için piknik,spor tesisleri ,kafeterya, kır bahçeleri, restoranları mescidi, ana okulu, taziye evi,nişan, düğün, doğum günü açık alanları parkları olan büyük bir tesis yaptırıyoruz. Ekşioğlu Vakfı Hakkı Ekşi tesisleri kısa süre sonra hizmete girecek' dedi.
Süleyman Ekşi, 'Vakfımız aile birlik beraberliği eğitim, öğretim ve yardımlar hariç kültürel sosyal etkinliklere de gerekli önemi vermektedir. Çekmeköy Taşlıtepedeki Ekşioğlu Vakfı Hakkı Ekşi Tesislerinde herkesi renkli bir yaşam beklemektedir. Tesisler tüm halkımıza açıktır. Destek veren akrabalarımıza teşekkür ediyor. Tüm akrabalarımıza hayırlı uğurlu olsun.' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi