Ekşioğlu Vakfı'nın geleneksel iftarı Çekmeköy Taşdelende bulunan Ekşioğlu Vakfı Hakkı Ekşi Tesislerinde binlerce kişinin katılımı ile yapıldı. İftar programına Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı İbrahim Ekşi, Vakıf Başkanı Süleyman Ekşi, Başkan Yardımcısı Mustafa Ekşi ile eski başkanlardan Aydın Ekşi, Ali Ekşi, İsmail Ekşi, Hasan Ekşi, eski meclis başkanı Mahmut Ekşi, Gençlik Kolu Başkanı Sefa Ekşi, Kadınlar Kolu Başkanı Leyla Ekşi'nin yanı sıra protokol üyeleri katıldı.

İftar programına Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekemeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Yüce, Üsküdar Ak Parti Encümen Üyesi Emirhan Harun Ekşi, Üsküdar CHP Encümen Üyesi Abdülkadir Ekşi, Üsküdar CHP Encümen Üyesi Doğan Teker, Çayeli eski belediye başkanı Rıza Çakır ve davetliler katıldı.
Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, vakıflarının her yıl gerçekleştirdiği geleneksel iftar buluşması ile aile bireylerinin bir araya gelerek kaynaştığını belirterek 'Birlik ve beraberlik insanlarımızı mutlu ediyor. Tüm aile bireylerimiz iftarda bir araya geldi. Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olacak' dedi.

İki Belediyenin Çalışanları Birbirine Girdi İki Belediyenin Çalışanları Birbirine Girdi

Editör: Haber Merkezi