Rize Valisi Çeber, Giresun Valisi Sarıfakıoğullları ve diğer misafirlerini Rize'ye yapmış oldukları ziyarette Valilik makamında ağırladı. ilk olarak Giresun Valisi Sarıfakıoğulları'nın 'Valilik Şeref Defteri'ni imzaladığı ziyarette Vali Çeber, Vali Sarıfakıoğulları ve diğer misafirler Valilik makamında bir süre karşılıklı sohbet ederek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular.

Vali Çeber yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;' Giresun Valisi Sayın Harun Sarıfakıoğulları ve diğer misafirlerimizi Rize de ağırlamaktan çok mutluyuz. Aynı Bölge içerisinde yer alan iki şehir olarak pek çok ortak paydaşa sahibiz. Yapılan bu ziyaretlerde bu konular hakkında görüş alışverişinde bulunarak bölgemize ve illerimize yapacağımız hizmetleri daha kaliteli hale nasıl getirebileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunma imkanı elde ediyoruz. Bu vesile ile yapmış oldukları bu güzel ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.

Altin Zeqiri: Avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum Altin Zeqiri: Avrupa Hedefine Ulaşabileceğimize İnanıyorum

Giresun Valisi Sarıfakıoğlları da ziyaret esnasında göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Çeber'e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi