4 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi 4 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

FETÖ'cü askerlerin kalkıştığı darbe girişimine karşı milyonlarca vatandaş sokağa döküldü. İhanet püskürtülürken, tehlike henüz geçmiş değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşa 'Meydanları terk etmeyin' çağrısı yaptı. Birçok ilin önemli meydanlarında halk demokrasi nöbeti tutuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'da da vatandaşlar sabaha kadar nöbet tutuyor. Sanatçı Davut Güloğlu da Kısıklı'da toplanan vatandaşların arasında. Az önce burada bir konuşma yapan Güloğlu, Türkiye için dua etti. Darbeye karşı sanatçıların ses çıkarmadığını da belirten Güloğlu, 'Hani kol kola bir ağacı mesele edip de sokağa dökülen sanatçılar' ifadelerini kullandı.

Güloğlu şunları söyledi:
'İslam aleminin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın inanmanızdan dolayı Allah razı olsun sizden. Allah Cumhurbaşkanımızın ömrüne ömür versin. Allah başımızdan eksik etmesin. Onun cesareti bizlere de cesaret kattı. Ülkemiz için gerekirse ölürüz dedik. Onu da yaşadık ve yaşarız da.Sanatçılara da sesleniyorum burada: Hani kol kola bir ağacı mesele edip de sokağa dökülen sanatçılar. Vatan demek namus demek. İçimizde inanç, Allah sevgisi hiçbir zaman eksik olmayacak. Bu ülke sağlam temeller üstüne kurulursa, tüm İslam alemi kurtulur Allah'ın izniyle.'

Editör: Haber Merkezi