Programa katılan İlçe başkan`ı Karslı seçmeni uyardı.``Artık Son Viraj dayız``dedi.

Başkan Karslı;Önümüzde sadece bir hafta süre kaldı. 24 Haziran akşam saat 21:00`da Allah`ın izni ile ikinci bayramı kutlayacağız' dedi. Başkan Karslı vatandaşlara ittifak hakkında bilgi verdi.``Bizim MHP ile sadece Cumhurbaşkanlığında ittifağımız var diğer türlü rekabetimiz devam ediyor. Onların milletvekilleri ayrı bizim milletvekillerimiz ayrı biz seçim`de nasıl Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`a sahip çıkacaksak onun seçtiği milletvekilleri`nede sahip çıkmalıyız eğer sahip çıkmazsak cumhurbaşkanımız yanlız kalır ve yanlız kalan bir cumhurbaşkanı`da bizden başka kimse sahip çıkmaz o yüzden 24 Haziran`da hem başkomutanı`mıza hem de onun seçmiş olduğu askerlere sahip çıkacağız birbirimize kızıp bunun cezasını devlere yıkmayalım herkes hata yapar müslüman müslümanın hatasını affeder.``dedi.

Başkan karslı vatandaşlara teşekkür ederek sözü eski belediye başkanı ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkan`ı Ahmet Minder`e bıraktı.

Rizeli Yazar Dursun Ali Taşçı Vefat Etti Rizeli Yazar Dursun Ali Taşçı Vefat Etti

Gürgen köyün`de teravih programına katılan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkan`ı Ahmet Minder vatandaşlar ile bir araya geldi.Başkan Ahmet Minder vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a yönelik yapılan diktatör söylemlerine tarih`ten örnek verdi.``Cumhurbaşkanı`mıza yapılan bu dikdatör söylemleri zaman`ında Osmanlı padisah`ı 2. Abdülhamit Han`a yapıldı.

Başkan Ahmet Minder ``Osmanı Devleti padisahı 2.Abdülhamit Han tahta geçtiğinde Osmanlı Devleti`nin Dış ilişkilerde yaşadığı buhran dönemi`ni dahihane bir sitaset ve adalet ile yönetmiştir. Yapmıs olduğu gelişmeler,değişimler ve katkılar Osmanlı Devleti`nin çöküşünü 20 ile 30 sene geciktirmiştir.Simdi aynı siyaseti sayın Erdoğan yapıyor ona da dört bir yandan saldırıyorlar neden saldırıyorlar çünkü güçlü bir Türkiye ve Lider istemiyorlar onların tek isteği eski Türkiye İMF`ye borcu olan, iş bulamayan, hastanelerde sıra bekleyen ve ele güle muhtaç olan bir Türkiye istiyorlar ama 24 haziran`da bu millet onlara büyük bir ders daha verecek allahın izni ile başkan`ın da dediği gibi Ramazan bayramı sonrası bir bayram daha kutlayacağız`` dedi.

Editör: Haber Merkezi