Çaykur Rizespor Süper Lig'in 5'inci haftasında sahasında konuk edeceği Gazişehir Gaziantep maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen antreman öncesi yeşil-mavili ekibin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Rizeli Futbolcu ‘Dalya’ Dedi Rizeli Futbolcu ‘Dalya’ Dedi

Gazişehir Gaziantep'in süratli futbolculara sahip olduğunu ve bunlara dikkat edeceklerini belirten Kartal, 'Gönül ister ki her maçta 3 puan alalım. Kazanmak için oynayacağız, kazanamıyorsak da asla mağlup olmayacağız. Bütün planlarımız kazanmak için' diye konuştu.

Süper Lig'deki mücadelenin her geçen yıl daha zorlu geçtiğini belirten Kartal, 'Bu ligdeki futbolcuları iyi tanımanız lazım, bu ligde oynanan futbolu çok iyi bilmeniz lazım, bu ligin antrenörlerini çok iyi tanımanız lazım. Son yıllarda yabancı hocalar buraya geldiklerinde ligi iyi tanımadıkları için futbolcuların ve hocaların ne yapacağını tahmin edemedikleri için genelinde çoğu başarısız oluyor. Bu başarısızlıktan dolayı kulüpler yerli hocalara döndü. Yerli hocalar da şu an gayet başarılı ve herkes görevini çok iyi yapıyor. İnşallah böyle devam eder' dedi.

Editör: Haber Merkezi