Süper Lig'in 23'üncü haftasında oynanacak olan maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre 24 Şubat Pazartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir maçında Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Oğuzhan Uğurlu ise karşılamanın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

ÇAKIR'IN YÖNETİMİNDE 33'ÜNCÜ MAÇ

Cüneyt Çakır bugüne kadar 32 kez Çaykur Rizespor'un maçlarında düdük çaldı. Tecrübeli hakemin yönettiği maçlarda Çaykur Rizespor 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Çakır, bu sezonun 8'inci haftasında oynanan ve Çaykur Rizespor'un deplasmanda 5-2 mağlup olduğu Aytemiz Alanyaspor maçında da görev almıştı.

DERBİYİ MELER YÖNETECEK

23'üncü haftanın en önemli müsabakası olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak. Mücadelede Video Yardımcı Hakem olarak Abdulkadir Bitigen görev yapacak. Bitigen'in yardımcılığını ise Mert Güzenge ile Serkan Olguncan üstlenecek.

DEV MÜCADELEDE AYDINUS DÜDÜK ÇALACAK

Haftanın bir diğer dev mücadelesi olan Beşiktaş-Trabzonspor maçını ise Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak. Mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Ali Palabıyık görev alacak. VAR odasında Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Yiğit Arslan ve Ceyhun Sesigüzel yapacak.

HAFTANIN HAKEMLERİ VE PROGRAMI

21 Şubat Cuma
20:00 Demir Grup Sivasspor – Aytemiz Alanyaspor: Zorbay Küçük

22 Şubat Cumartesi
14:00 Hes Kablo Kayserispor – İttifak Holding Konyaspor: Arda Kardeşler
17:00 Göztepe – Gaziantep FK: Suat Arslanboğa
20:00 Beşiktaş – Trabzonspor: Fırat Aydınus

23 Şubat Pazar
13:30 BtcTurk Yeni Malatyaspor – Fraport-Tav Antalyaspor: Yaşal Kemal Uğurlu
16:00 Gençlerbirliği – Ankaragücü: Ali Şansalan
19:00 Fenerbahçe – Galatasaray: Halil Umut Meler

Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak Trendyol Süper Lig'de 34. hafta Yarın Başlayacak

24 Şubat Pazartesi
20:00 Çaykur Rizespor – Medipol Başakşehir: Cüneyt Çakır

20:00 Kasımpaşa – Yukatel Denizlispor: Atilla Karaoğlan

Editör: Haber Merkezi