Günümüzde led aydınlatmaların ve led ekranların birçok alanda kullanıldığını görmek mümkündür. Led ekranlar iç mekan led ekran ve dış mekan led ekran olmak üzere iki kısma ayrılır. Özellikle açık alanlarda tercih edilen dış mekan led ekranlar, üstün performans gösteren yapılarıyla devasal görüntüleme sistemleri olarak bilinir. İç mekan led ekranlar ise daha çok alışveriş merkezleri, hastaneler gibi dış mekan led ekranlar kadar büyük ekranlara ihtiyaç duyulmaması halinde tercih edilir.

Led Ekran Teknolojisinin Ayrıcalıkları
Led ekranlar kullanım alanlarına göre farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Örneğin dış mekan led ekranların en temel özelliği herkesin görebileceği kadar devasal bir reklamcılık imkanı sunmasıdır. Dış mekan led ekranlarının boyutlarının çok büyük olması, her üretici firma tarafından üretiminin yapılamamasına da sebebiyet verir. Bu devasal ekranlar her ne kadar boyut olarak büyük olsalar da, görüntü kalitesi açısından asla taviz vermezler. Üzerinde fazlaca ışık kaynağı olması sebebiyle, led ekranlar netliği bozulmayan ürünlerdir. Her sektörde tercih edilebilen bu ekranlar, ebat olarak fazla büyük olması durumunda tır yardımıyla bir yerden diğerine kolaylıkla taşınabilmektedir.

İç mekan led ekranlar da gün ışığında da karanlıkta da yüksek performans gösteren ürünlerdir. Dayanıklı yapıda üretilmesi, iç mekan led ekranları tercih edilebilir kılan en önemli özelliklerinden biridir. Yaklaşık olarak 100.000 saat ömrü bulunmaktadır. Oldukça kolay kuruluma sahip olan bu led teknolojileri, pazarlama sahasında da çok kullanışlıdır. Yüksek görüntü kalitesi sunan bu led yapılar, düşük sıcaklık ve düşük ışık kirliliğine sahiptir. İç mekan led ekranlar, hedef kitleye ulaşabilmek için ideal bir seçimdir. Özellikle mağazacılık sektöründe sıklıkla tercih edilen bu led ekranlar, müşteri potansiyelinin de artmasına yardımcıdır.

Başvurular Başladı: 75 Milyon TL Ödül Başvurular Başladı: 75 Milyon TL Ödül

İç ve Dış Mekan Led Ekranların Fiyatı Nedir?
Led ekran fiyatları,
ürünün ebatına ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Led ekran fiyatları piyasada değişik tutarlarda karşımıza çıkar. Bu sebeple herhangi bir led ekran alıcısı, farklı firmalara dair araştırma yaptığında geniş bir fiyat skalası görür. Doğru ve uygun fiyatlara led ekran satın almak isteyenler, alanında uzman kişilerden ürünün özellikleri hakkında detaylı bilgi almalı ve fiyat karşılaştırması yapmalıdır. İç mekan ve dış mekan led ekran fiyatları belirlenirken, birçok faktör göz önünde bulundurulmaktadır. Led ekranın görüntü kalitesi, parlaklığı, boyutu, servis hizmeti gibi detaylar fiyatının belirlenmesinde önemli bir etkiye sahiptir.

Her firma müşteri kitlesine ürünlerini en üstün performansla sergilemeyi ister. Hedef kitleye başarılı bir şekilde ulaşabilme imkanı sunan led ekran teknolojileri, beraberinde getirdiği avantajlarla da farklı fiyat seçeneklerine sahip olabilmektedir. Göz alıcı bir görüntü kalitesi sunan led ekranlar, kolaylıkla dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. İç ve dış mekan koşullarına uygun olarak tasarlanan bu ekranlar, dayanıklı yapılarıyla uzun ömürlüdür. Sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılayan led ekranlar, istenilen özelliklerde ve ölçüde tasarlanabilir. Gösterişli bir yapıya sahip olan led ekran teknolojileri, alanında uzman profesyonel ekiplerin yardımıyla kolay bir kuruluma sahiptir.

Editör: Haber Merkezi